Doo do doo, doo do doo, doo do doo

2013.10.27. 20:25 - címkék: Címkék: zene - komment

Akkor mi a probléma

2013.10.26. 18:44 - címkék: Címkék: lány nyafogás - komment

Közben visszajöttünk Budapestre, két nappal később a tervezettnél, mert a férjem beteg lett és hátha a Lány így kisebb eséllyel kapja el, de azért úgy, hogy találkozzanak, mielőtt a férjem holnap külföldre utazik dolgozni a szusi és a földrengés hazájába. Valamint vettem egy (használt, öreg) autót, és ma már vezettem is a környékünkön halált megvető bátorsággal, de a Lányt még nem mertem beletenni (régen, és Sopronban vezettem sokat, aztán idén nyáron vettem pár gyakorlóórát szintén Sopronban, de Pesten azért más). A Lány pár napja elkezdett beszélgetni és egyfolytában magyaráz, hihetetlenül cuki, valamint egy ideje már teljesen izgalomba jön, ha valaki átlátszó pohárból vagy üvegből iszik előtte, ezért vettem neki egy csőröspoharat, most az a kedvenc játéka, elsőre tudta, hogy melyik végét kell a szájába venni és szívogatni, mert egy zseni. 

Meg még az jutott eszembe, hogy szokás arról megindítóan vallani, hogy az emberen hány kg maradt szülés után, de én 3 kg-val vagyok kevesebb a teherbeesés előtti évekhez képest, a titkom pedig hordozás, szoptatás és szigorú tejmentes diéta. Komolyan, a forradalmi új módszer: kössön magára egy 7,5 kg-s babát Ön, sétáljon vele napi kétszer 2-4 km-t, és száműzze étrendjéből a fagylaltot, csokoládét, süteményt, sajtot, tejszínhabot. Azért néha tornázom kicsit has meg hátizomra, úgy tíz percet, hogy ne fájjon a hátam a hordozástól. 

Ja, és elfogadták a cikkünket, amit kb. három hónapos terhesen küldtem be, majd a jóslófájások alatt válaszolgattam a reviewereknek, majd pedig két szoptatás között írtam át egy újabb review-körben, szóval a nemzetközi tudományos publikálás ilyen tempóban működik, egy cikk beküldése és elfogadása között szültem egy gyereket, aki már pohárból iszik. 

Megérzem, álmodón, harmatját lábomon

2013.10.22. 07:35 - címkék: Címkék: Sopron - 7 komment

vegyes 173.jpgvegyes 180.jpg

S hagyom, szabad fejem a szél fürössze hűsen

2013.10.21. 08:06 - címkék: Címkék: Sopron - 1 komment

vegyes 155.jpgvegyes 160.jpg

Facebook oldaldoboz

Olvasok is

Írj nekem levelet

Köszönöm

Extra köszönet

A designt a Yummie médiaügynökség szállította


süti beállítások módosítása