2005.02.20. 08:29 - címkék: - komment

Befejeztem a Polcz Alaint is, levonva a tanulsagokat. De legalabb nem dohanyzom. Amiota itt vagyunk, csak ma reggel jutott eszembe, amikor a reggeli kavem mellett megereztem a szomszedos fuggoagyban hevereszo francia fiatalember sodort cigijenek az illatat. Mindig szerettem a sodort cigi illatat. Mondjuk, nem taplalok illuziokat azzal kapcsolatban, hogy a munkahelyemre erkezve vissza fogok-e szokni.

2005.02.19. 12:47 - címkék: - komment

Ja, es a hugomnak ma van szuletesnapja. Teljesen jol emlekszem, amikor reggel felkeltem, es anyukam nem volt otthon, es a nagyanyam mondta, hogy bement a korhazba szulni. Aztan ket nap mulva meglatogattuk, persze gyerekeknek tilos a latogatas, en meg het eves voltam, ezert befasliztuk a kezemet es fajdalmas arcot kellett vagnom a portas elott, a szuleszet ugyanis egy epuletben van a gyereksebeszettel. Hugomnak fekete tusihaja volt es nemtorodom stilusa, amely utobbi az eltelt evtizedek soran viszonylag keveset valtozott.

2005.02.19. 12:19 - címkék: - komment
Azt mondta a masszor, hogy biztos tornazom. Orultem. Mar a masodik masszor mondott ilyet eletemben, ami egesz jo arany, tekintve, hogy a mai volt a negyedik. Azt is mondta, hogy beautiful vagyok, de azt biztos mondja mindenkinek, ugyhogy fel se vettem. Kicsit leegett az orrom, es mindenfelere rajottem az eletemmel kapcsolatban, mikozben Polcz Alain: Rend es rendetlenseg c. konyvet olvasom. Peldaul, hogy nincs benne rend, mas szoval teljes a kaosz. Halistennek nem minden teruleten, azert ez jo, ugyanis meg nem keresek eleget ahhoz, hogy pszichoanalizisbe jarjak. Itt-tartozkodasunk ota kettoszor almodtam a munkahelyemmel, ami nem tunik igazabol egeszseges dolognak. De legalabb a Kambodzsaban kapott hasmenesbol meggyogyultam, es meg van egy hetem, hogy bepotoljam az eddig elszalasztott thai kajakat.

2005.02.18. 08:03 - címkék: - komment
Mult heten meg halal komolyan majdnem engedelmeskedtem a transzparensnek Siem Reapben, ami azt mondta, adjunk azonnal vert a dengue-lazban szenvedo kambodzsai kisgyerekek megmentesere. Gondolom, steril tut hasznalnak, es nem haltam volna meg, de a pasim lebeszelt. Megigerte, hogy ha leteszek orult szandekomrol, akkor otthon eleteben eloszor eljon vert adni a magyar gyerekeknek. A kambodzsai gyerekek kivetel nelkul bubajosak es nagyon szegenyek, es bar nem vagyok egy szocialisan erzekeny alkat, azert szarul erintett, hogy meghalnak dengue-lazban. Ha nyerek a lotton, epitek egy utat Siem Reap es a hatar koze, valamint palyaztatom a kambodzsai meg a magyar egeszsegugyet a tamogatasomert. Meglatjuk.

2005.02.18. 07:45 - címkék: - komment
Megmondom, mennyi hasznos dolgot csinaltam peldaul ma: felkeltem. Ettem reggelire helyi gyumolcsoket cornflakessel (egeszseges). Napoztam, mielott meg tul meleg lenne (hasznos, mert otthon meg kell majd mutatni a barnasagot). Doglottem a fuggoagyban es kiolvastam John Needham: A nagy mango c. krimijet (jot tesz a gerincemnek es az elmemnek, valamint megyunk majd Bangkokba is, ahol jatszodik a konyv). Aludtam a fuggoagyban (ki kellett pihenni ennyi hasznosat). Elolvastam az emailjeimet, hogy tudjam, mi folyik a munkahelyemen, amig tavol vagyok, legyen min szoronganom, ki ne jojjek a gyakorlatbol. De asszem nem nagyon hasznalt. Ideerkezesunk elso napjatol kezdve annyira be vagyok lustulva, hogy azt mar nem nagyon lehetne fokozni. Kambodzsa utan ugye ram fer a pihenes. Arra is lusta voltam, hogy elmenjunk Half Moon Partyra a sziget tulso vegebe, meg rajottem, hogy igazan oszinten egyaltalan nem is vagyom betepett nemet turistakra. Fogalmam sincs, hogyan fogok visszaszokni a rendes eletbe.

Facebook oldaldoboz

Olvasok is

Írj nekem levelet

Köszönöm

Extra köszönet

A designt a Yummie médiaügynökség szállította


süti beállítások módosítása