I'm Suzi & I'm a chocoholic

2012.01.21. 23:14 - címkék: -

Ez a neve az új körömlakkárnyalatomnak, mármint a címben szereplő mondat. Leginkább azt szeretem az OPI-ban, hogy ilyen neveket ad a színeinek. Cseppet sem hasonlít a képre.

Elképesztő, mennyire megváltoztatja az önképemet és a világszemléletemet a jól lakkozott köröm.

John, fetch me my revolver

2012.01.18. 18:16 - címkék: -

Tegnap ellenben azt mondta a Kollégám, hogy mit sportolok, mert látszik rajtam, hogy megváltozott az alakom. Wow. Amúgy pilatesre járok ide szeptember óta, eddig 21 alkalommal voltam.

Ezenkívül már megint beteg vagyok, és rettentő dühös is, mert kivettem 4 nap szabit a jövő hét elejére, és bár a pszichoneuroimmunológia eredményei kiváló magyarázattal szolgálnak arra, hogy miért minden egyes alkalommal a szabija kezdetén betegszik meg az ember, én mégis igazságtalanságnak tartom. És be vagyok oltva influenza ellen, sportolok, szedem a C-vitamint, D-vitamint, Echinaecea-cseppet, eszem az élőflórás joghurtot, minden reggel gyümölcsöt reggelizem, és szelektíven gyűjtöm a szemetet, és mégis meg kell fáznom, ez rettenetes.

Persze, ami igazán rettenetes, az az, hogy ki tudja, mennyit kell várni a következő Sherlock-évadra.

Vigyetek el innen, vigyetek el

2012.01.17. 17:42 - címkék: -

Ma azt mondták a kollégáim, hogy nekem biztos Feljogosítottság sémám van, mert a múltkor is olyan hangnemben kérdeztem meg, hogy van-e bekészítve kávé, mint akinek mindig minden jár.

Az a fiú pedig, akitől az alábbi örökérvényű és sokat idézett bölcsesség származik, kiment Haitira orvoskodni és onnan blogol. I mean, wow.

I mean, wow

2012.01.17. 17:26 - címkék: -

Az a fiú pedig, akitől az alábbi örökérvényű és sokat idézett bölcsesség származik, kiment Haitira orvoskodni és onnan blogol. Le vagyok nyűgözve.

Facebook oldaldoboz

Olvasok is

Írj nekem levelet

Köszönöm

Extra köszönet

A designt a Yummie médiaügynökség szállította


süti beállítások módosítása