Keep walking.

2011.10.27. 19:03 - címkék: - komment

Agyatlan módon bevállaltam már megint ötször annyi feladatot, mint amennyit ép ésszel bevállal normális ember*, és legalább feléért nem is fizetnek, és némelyikért meg szánalmasan. És kitört rajtam a téli depresszió is, nem bírok felkelni reggel, de komolyan, mégis hogyan kellene sötétben felöltöznöm, amikor nem is látom a ruháimat?? Az tutifix, hogy az őseink nem keltek fel sötétben, hanem szépen megvárták, míg felkel a nap, a vadállatok betakarodnak a vackukra, és csak akkor ittak egy kávét, vették a kis kosarukat és mentek bogyót gyűjteni.**

Ja, és egyébként itt jegyezném meg, hogy a múltkor az előadásom előtt pedig azért estem le a pulpitusról youtube-videóba illően, mert a bal szememen szürkehályog van és nem vettem észre a szürke alapon szürke szőnyegen az alattomos kis lépcsőfokot, és semmi esetre sem azért, mert előző este Johnny Walker-akció volt a Bakegérben.

*Mondjuk ma pont nemet mondtam egyre, szóval azért van remény. Sajnos olyanra, amiért fizetnek.

**Érdeklődők kedvéért egyszer rég összefoglaltam a szezonális depresszió terápiáját ideát. Nem hiszem, hogy az elmúlt 3 évben különösebb áttörést értünk volna el a területen sajnos.

Facebook oldaldoboz

Olvasok is

Írj nekem levelet

Köszönöm

Extra köszönet

A designt a Yummie médiaügynökség szállította


süti beállítások módosítása