Try walking in my shoes

2010.01.18. 15:39 - címkék: - komment

Elárulom, milyen iskolán kívüli tevékenységekben kívánok fejlődni a 2010-es évben:

- leszokom a dohányzásról március 1-től. Ez menni fog, vagy havi 5 szálat fogok szívni, ez a két lehetséges kimenetel létezik. Ezt tudom, hogy kell, csináltam már máskor is, egyszerűen nem kell rágyújtani.

- megtanulok tűsarkú cipőben járni. Ez egy készség, amit meg lehet tanulni, procedurális memória kell hozzá, meg láb. Bár húgom szerint a titok csupán annyi, hogy be kell rúgni, és akkor nem fáj benne a lábad, és ha nem fáj, akkor tudsz járni, és mit gondolok, miért csak bulizni járnak az emberek tűsarkúban, azért, mert józanul senki sem bírja sokáig elviselni. Lehet, hogy az első néhány alkalommal majd berúgok, hogy könnyebben menjen a gyakorlás.

- megtanulom beosztani az időmet... na jó, ez nem iskolán kívüli tevékenység, mert a Való Életen kívül a munkahelyemen is aktuális, és fogalmam sincs, hogyan kell csinálni. Ahhoz mondjuk ragaszkodom, hogy több feladatom van, mint ami belefér 8 órába, de attól még lehetne jobban beosztani és én nem tudom. Onnan jutott eszembe ez az egész, hogy tavaly mondta Lam a részfeladatokat, ami rém egyszerű, tudhattam volna magamtól is, de nem tudtam, és hasznos; meg onnan, hogy Suematra beszélt arról szilveszterkor, hogy milyen rendszerben kezeli a munkahelyi teendőit (ez egy ilyen vad party volt, excel-táblákról dumáltunk vörösbor mellett). És arra gondoltam, biztos van egy csomó ilyen módszer, amiről én nem tudok, mert csak a projektmenedzsereknek tanítják meg a time-management tréningeken meg rávezet a coach. De Ti biztos tudtok egy csomó ilyen tippet és mindjárt elmondjátok kommentben és hátha lesz közte olyan, amit tudok használni. Mondjatok már valami okosat. De ne azt, hogy hagyjam abba a blogolást, szakítsak a barátaimmal és soha többé ne sportoljak és ne olvassak regényeket és akkor majd több időm lesz, mert már így is csak ide írok, a barátaimat alig látom, örülök, ha heti 1x tornázom otthon dvd-re és alig olvasok, mert nincs rá időm.

Facebook oldaldoboz

Olvasok is

Írj nekem levelet

Köszönöm

Extra köszönet

A designt a Yummie médiaügynökség szállította


süti beállítások módosítása