So here I am again in this mean old town

2009.12.30. 07:40 - címkék: - 5 komment

Nos, a csomagjainkkal ellentétben mi hazaértünk, hamarosan remélhetőleg azokat is küldik. Találkoztam Nikével, aki megdicsérte a hajamat, adott karácsonyi sütit, és update-elt az elmúlt hónapból, valamint örültem a rozskenyérnek, a fürdőkádnak és a klassz ágyunknak. Ezeket leszámítva iszonyúan nincs semmi kedvem még felvenni a fonalat és bekapcsolódni az itteni életbe, semmi módon. Hát, majd talán megjön.

Még az is volt, hogy megmértem magam, és először komolyan azt hittem, hogy elromlott a mérleg vagy legalábbis elállítódott, aztán megpróbáltam felvenni ruhákat, amik régen még rám jöttek, és akkor be kellett látnom, hogy nem romlott el. Személyes rekordom eddig, sose voltam még ilyen dagi. Pedig szerintem igen egészségesen étkeztünk a nyaralás alatt, majdnem teljesen paleolit módon, leszámítva monduk, hogy a táplálékbevitelünk kb. 70 %-a volt rizs. 10 %-a pedig koktélok. És nem is hevertünk folyamatosan a függőágyban.

Kénytelen leszek januártól új életet kezdeni, amelyben majd rendszeresen sportolok (sajnos az edzőterem még nem nyitott ki, pedig reménykedtem, így kénytelen leszek másikat keresni. Tud valaki valamit róla esetleg? Vagy volt már valaki a Gilda Maxban? Milyen?), egészségesen étkezem, nem engedem, hogy a munkám megegye az életemet, megtörje szabad szellememet, esetleg interferáljon töretlen optimizmusommal és életszeretetemmel (LOL), terveket kovácsolok a jövőre, beosztom a pénzemet, sokat pihenek, kevesebb kávét iszom, elkezdek jógázni. Persze, igen, örüljünk, ha ebből annyi megvalósul, hogy heti kétszer egyszer eljutok az edzőterembe. Hogy klasszikust idézzek: "éljen tudatosan, aki tud. Én nem tudok, meg nem is akarok, bár szeretnék."

Facebook oldaldoboz

Olvasok is

Írj nekem levelet

Köszönöm

Extra köszönet

A designt a Yummie médiaügynökség szállította


süti beállítások módosítása