A gép forog, az alkotó pihen

2009.05.29. 11:27 - címkék: - 6 komment

Az alkotó pihen elgondolkodva cigarettázik, és nem vidám, mert bár leadta a dolgozatát*, azt mondták neki az egyetemen, hogy így sem fogja tudni időben megvédeni. Bár ez tulajdonképpen nem kellene, hogy személy szerint engem izgasson. Mindegy, bonyolult. Viszont vettem zacskót.

Különben most egy továbbképzésen kellene lennem, ami másfél órája kezdődött, de még nem döntöttem el, bemenjek-e. Két hét múlva meg pszichoterapeuta záróvizsgázom. Life-long learning, my ass.

*A dolgozat alatt azt értjük, hogy doktori értekezés, angol nyelvű tézisfüzet, magyar nyelvű tézisfüzet, angol nyelvű összefoglaló, magyar nyelvű összefoglaló, fentiek elektronikus formátumban, könyvtárigazolás, szigorlati jegyzőkönyv, házivédés jegyzőkönyve, házivédés jelenléti íve, opponensi vélemény, válasz opponensi véleményre, összes közlemények különlenyomata vagy jó minőségű fénymásolata, védési bizottság összetételére vonatkozó javaslat, piros fedő, kék fedő, aluminium fedő, burátlan lámpa, konyhaasztal és kettőbe vágott paradicsom.**

**/Lázár Ervin: Mit ugrálsz, Hideg?/ 

Facebook oldaldoboz

Olvasok is

Írj nekem levelet

Köszönöm

Extra köszönet

A designt a Yummie médiaügynökség szállította


süti beállítások módosítása