Maybe you can have it all

2009.04.10. 02:36 - címkék: - 5 komment

Valahogy azt kellene talán megtanulnom még az életről, hogy ne tervezzem túl optimistán. Nem tudom, hogy a képességeimet értékelem-e túlzottan fel, vagy csak az a baj, hogy nem tudom szabvány egységek lineáris láncolataként tekinteni az Időt, de az utóbbi időben minden egyes napon ezzel szembesülök. Hogy amit beterveztem, azt nem tudom megcsinálni. Három napig szabin voltam, olyan feladatokkal, mint rengeteg ügyintézés, takarítás, ruhák, Coraline, virágokat átültetni, elmaradt adminisztratív feladatokat befejezni, disszertációhoz pár cikket elolvasni, minden nap edzőterem, fodrász, és még marad időm esetleg olvasni/a barátaimmal találkozni. Ebből az ügyintézés egy része elintéződött, a ruhákat elrendeztem (de attól legalább jól éreztem magam), egyszer voltam futni, a virágok felét elültettem, a takarítás egy része kész, voltam a fodrásznál, találkoztam egy db barátommal (de legalább ittunk mojito-t). Mit is képzelek én magamról, hogy három napba mindez belefér. Mit is képzeltem, amikor a mai feladataimat átgondolva azt gondoltam, hogy egy napba mindez belefér. Mit is képzelek az életről, hogy mindez belefér.

Eh, egy Middleman-idézetet akarok címnek, de nem jut eszembe és nem is találom, és most (vagy egy másik életben) kénytelen leszek még egyszer végignézni az egészet sajnos. 

És ez egy idő után unalmassá válik. Nem a Middleman, ott még nem tartunk, hanem az átütemezés, majd akkor húsvéti szünetben, mindenkitől elnézést, kérem, még ne szabják ki a késedelmi díjat, kérem, még ne utáljanak, egyszer utolérem magam, egyszer átutalom, beadom, megírom, átküldöm, egyenesbe jövök, majd hétvégén, szünetben, nyáron, szabim alatt, téli szünetben, majd akkor egyszer aztán igazán rendben lesz minden, efelől nincs kétségem. 

Facebook oldaldoboz

Olvasok is

Írj nekem levelet

Köszönöm

Extra köszönet

A designt a Yummie médiaügynökség szállította


süti beállítások módosítása