Stay tuned

2008.01.23. 23:23 - címkék: - komment
Most egyébként elképzelhetően nem leszek pár napig, mivel mindjárt elmegyek kongresszusra vidékre, "to confer, consult and otherwise hobnob with my fellow psychiatrist."

RIP

2008.01.23. 10:34 - címkék: - 6 komment

A kedvenc jelenetem az egyik kedvenc tinédzsersekszpíremből, amikor Heath Ledger az I love you, baby c. dalt énekli, és igen, mindig is arra vágytam, hogy valaki énekelje nekem ezt a számot egy egész amerikai középiskola előtt, miközben két biztonsági őr üldözi. De persze, a cuki Heath Ledger rendes filmekben is játszott, pl. I'm not there, Oscarra jelölték a Brokeback Mountain miatt, Joker az új Batman-filmben. Meghalt tegnap éjjel gyógyszertúladagolásban.

Money can't buy me love

2008.01.22. 12:11 - címkék: - 1 komment

Ellenben Tudást igen. Kétnapos sznobképző tréning? Amúgy semmi bajom azzal, hogy két nap alatt egymillió forintért az ember fejébe verjék a legszükségesebbeket, de...

"Évszázadok óta nyilvánvaló, csak a felsőbb kultúra képviselői nem szeretik hangoztatni: nincs szükség lexikonok oldaltízezreinek bemagolására. Kimutatták, hogy az elérhető tudásnak mindössze 10%-át használjuk szerte a világon, a többi archiválásra, unatkozó emberek időtöltésére szolgál csupán."

Igen, ez egy világméretű összeesküvés, mi könyvmolyok évezredek óta őrizzük a Titkot, hogy könyvekre, tanulásra és olvasásra valójában semmi szükség. Tényleg. Menjetek inkább tőzsdézni.

 (Update: homáron is.)

Remember the back streets of Naples

2008.01.22. 01:19 - címkék: - komment

Azon vagyok most aktuálisan épp leakadva, hogy olvastam a nyolcadikas naplómat, és hogy mennyire szar volt 14 évesnek lenni! Nem is emlékeztem, hogy ennyire szörnyű volt, de a naplómból ítélve igazi rémálom, eleve biztos voltam benne, hogy iszonyatosan ronda vagyok és unalmas, valamint nem ért meg senki, mindentől szorongtam beleértve szociális eseményeket és iskolai dolgozatokat, és egyáltalán. Aztán 15, vagy inkább 16 felé már kezd kicsit jobb lenni, és bár akkor is magányos vagyok és álmodozó, de valahogy megtalálom a helyemet ebben, és onnnantól nem szörnyű, sőt néha direkt szeretem. De 14? Jézusom, remélem, soha többé nem kell 14 évesnek lennem. Nem tudok eléggé hálás lenni istennek, hogy megteremtette az Idő Múlását, komolyan.

Amúgy meg jól vagyok, csak mostanában nincs kedvem blogot írni, most mit csináljak, ez van. Túl sok betűt és szót látok egy nap, azért. Itthon vagyok, tanulok sokat, mindenféle zenét hallgatok közben, enyhén fogyózom, az idő jó, sokat nevetünk. Nézzétek inkább Charlie indiai képeit.

Facebook oldaldoboz

Olvasok is

Írj nekem levelet

Köszönöm

Extra köszönet

A designt a Yummie médiaügynökség szállította


süti beállítások módosítása