2005.06.26. 01:03 - címkék: - komment
Na, beleolvastam a Goldenblog Fórumba, és azt gondolom, hogy azért kicsit, hm, túlzás ez a dolog. Az élet nagy kérdéseit feszegetik: Mit és milyen jogon szólt be nekem a MrA? Miazhogy valamelyik blog trendi, a másik meg nem? (Vajon van erre gyógyszer, vagy ha egyszer trendi leszel, az már örökre úgy marad?) Miazhogy a MrA randektív blogajánlót merészel működtetni a saját maga által tervezett freeblogon? Milyen etikai kérdéseket vet fel egy fikablog születése? Sikerül-e ezen lenézett és elhanyagolt műfajt felemelni az őt megillető helyre? Hol hibáztak a zsüritagok? Hol írnak blogot a zsüritagok? Tényleg, tisztára, mint a Nagy Könyv meg a Megasztár.
Eddig nem voltak álmatlan éjszakáim, de most bennem is felmerült néhány megválaszolatlan kérdés. Hogy néznek ki a zsüritagok? Melyikük exdrogos és melyikük kiöregedett dalszövegíró? Le lehet-e iratkozni a listáról? Fognak-e kavarni egymással a döntősök, ki kivel, és benne leszünk-e a blikkben is? Van-e olyan opció, hogy leszopok valakit a laptopért? Kapunk-e ronda, modern, arannyal futtatott szobrocskát? Írnak-e a végén a döntősök egy nagy, közös blogot, ami megjelenik hangoskönyvben is? Meg ilyenek.
Azt hiszem, hogy egyszercsak eljön az az idő egy blog életében, amikor már nem hajt a látogatottságra. De lehet, hogy egyszercsak eljön az az idő egy nő életében, amikor már nem hajt a blogja látogatottságára, vagy legalábbis jobban érdekli a szakmája, a pasija, a thai konyha, a könyvei és a szobanövényei. Tudom, hogy unszimpatikusan hangzik, de ezt gondolom. És közben persze örülök, hogy belekerültem a százba.

Facebook oldaldoboz

Olvasok is

Írj nekem levelet

Köszönöm

Extra köszönet

A designt a Yummie médiaügynökség szállította


süti beállítások módosítása