2005.06.19. 14:16 - címkék: - komment
Elöször örültünk, aztán rájöttünk, hogy tíz flmet megnézni a hétvégén hatalmas logisztikai feladat, különösen, ha egy csomó más dolgot is akad. Úgyhogy lapzártáig csak a Kinsey-t néztük meg a moziünnep keretében. Hosszú, unalmas és idegesítö, valamint van benne két jó poén. A Cinema City Új Udvar székei mondjuk tényleg kényelmesebbek az átlag mozinál, és egy teremben ülhettünk Réz Andrással is, bár csak kifelé jövet vettük észre.
Azt hiszem, vénségemre immunis lettem az alkoholra, mi mással magyarázhatnánk, hogy tegnap kb egy üveg bort és két jégert ittam meg nulla hatással, és másnapos sem vagyok? Vajon ha megkérdezem a háziorvosomat, meg tud gyógyítani ebböl? Legközelebb mojitoval próbálkozom, az mindig beválik. Megnéztük Anikóék újonnan vásárolt lakását, és gyönyörü: két erkélye van, hatalmas fürdöszoba, bordóra festett hálószoba, Anikó festményei pedig véletlenül épp passzolnak a lakás színvilágához. Én is a Rózsadombon akarok lakni.
A barátnöim közül mindig van, akinek poblémái vannak a pasijával, meg mindig van egy-két ügyeletes "normális-kapcsolatban-élö", és örülök, hogy most éppen rajtam a sor.

Facebook oldaldoboz

Olvasok is

Írj nekem levelet

Köszönöm

Extra köszönet

A designt a Yummie médiaügynökség szállította


süti beállítások módosítása