2005.03.16. 17:50 - címkék: - komment
Történik: március 14., 23.00. körül, telefonon.
isolde: - Szia, nem ébresztettelek fel? Lenne egy kérdésem, nem biztos, hogy tudsz rá válaszolni, de már majdnem mindenki felhívta a pasiját, hogy megkérdezze, gondoltam, én is megteszem.
Bright: - ...ööö... jesszusom, oké, mi lenne az?
isolde: - Az történt, hogy itt az apartmanban kávét melegítettünk a rezsón, aztán lekapcsoltuk, de még mindig meleg volt a főzőlap, amikor Anikó pakolt és rátette a popcornnal teli műanyag tálat, és csak sokára vettük észre, szóval azt szeretném kérdezni, hogy szerinted hogyan lehet eltávolítani a főzőlapra olvadt műanyagot?
Bright: - Tessék?
isolde: - Otthon vagy? Figyi, akkor beütnéd a google-be, hogy "polietilén" meg "oldószer"? Csak, hogy ha reggel ki akarja velünk fizettetni a tulaj, mondhassuk, hogy hiszen simán lejön a körömlakklemosóval..
(Néhény perccel később.)
Bright: - Szia. Idézném. A polietilén vegyszerekkel szembeni ellenállása kiemelkedő, szobahőmérsékleten gyakorlatilag nincsen hatásos oldószere.
isolde: - ....hát, köszi szépen, akkor, jó éjt.
Bright: - Nektek meg további kellemes kalandozást a műanyagok világában!

Egyébként hepiend, kihűlés után a műanyag elválasztható lett a főzőlaptól, köszönhetően a polietilén és a vas különböző hőtágulási együtthatójának.

Facebook oldaldoboz

Olvasok is

Írj nekem levelet

Köszönöm

Extra köszönet

A designt a Yummie médiaügynökség szállította


süti beállítások módosítása