2004.09.24. 13:50 - címkék: - komment
Relatíve visszafogott házibuli volt egyébként a tegnapi, csak Charlessal cseréltünk ruhát egy kevésbé józan pillanatban, aztán azt játszottuk, hogy én vagyok a férfi, ő meg a nő. Nagyon jól csinálta (lééécccii masszírozd meg a hátamaaat), én kevésbé, aztán visszacseréltük, és már hajnali háromkor otthon voltam. Lassan feltalálhatná már valaki a másnaposság és a nátha ellenszerét, más bajom nincs.

Azt hiszem, a szoba falát meleg halványsárgára akarom kifestetni, a konyhát meg valami terrakotta-színűre. Téglaszínűre. Vagy mi az a szín. Tudtok valami okot, amiért egy konyhának nem lehet ilyen színe? (Még nem bírálták el a hitelkérelmemet.)

2004.09.23. 16:01 - címkék: - komment
Nem akartam hogy ősz legyen megint itt
érjen gyümölcs savanykás íz utol
fordult az út de a fák most behintik
hosszú nagyon indulni ez a tél
ne érjen itt inkább vigyél magaddal
ha fordul is ha érni kell hát érjen
véget múljon mi integet marasztal
el végleg és most ne rajtunk ne tétlen
múljon levél varázslat hogy lehulljon
rólunk mi tart még - vissza nem találhat
magába út hogy útrakelni tudjon
csak úgy léphet mint víz színére lábam

Tóth Krisztina: Balaton (részlet)

2004.09.23. 15:45 - címkék: - komment
Tegnap megnéztük az I, robot c. filmet. Előrebocsátom, hogy átlagos kisvárosi nő vagyok, aki olvasott ugyan Asimovot életében, de nem sokat; aki igénytelen, hollywoodi trash-horrort és tinédzsersekszpírt néz; aki általában képtelen megkülönböztetni a jó filmet a rossztól. Na, ez a film, ez minden határon túlmenően, sírnivalóan, felháborítóan, brutálisan, nevetségesen rossz. Érdemes megnézni, komolyan. Asimov-rajongók azért tartsanak maguknál egy vagy két levél Xanaxot. Bocsássuk meg a filmnek, hogy tökéletesen zavaros és logikátlan alapsztorirra épül. Csodáljuk meg a filmtörténet legborzasztóbb párbeszédeit és Will Smith "csukáját". Értékeljük, hogy bár alapvetően sci-finek szánták a filmet, mégis szerepel benne nigger nagymama, aretha franklin hangja, cirmos cica, markológép. Ne akadjunk fenn olyanokon, hogy miért a nyomozó a legbutább szereplő az egész filmben. Jó. De könyörgöm, egy robot nem hal meg attól, hogy eltörik a nyakát! Egy robot nem hal meg attól, hogy behúznak neki egyet!! Nem láttátok a Terminátort? Egy robot nem kacsintgat! Egy robotnak nem kell hanyatt feküdnie ahhoz, hogy a robotpszichológus analizálja! Egy robotot nem úgy kell kivégezni, hogy beadunk neki injekcióban gyilkos szérumot! És egyébként is! Miért világít pirosan a gonosz robot? Miért húz el négy (vagy öt?) alakzatban repülő harci gép a felhőtlen, kék égen közvetlenül a világ megmentése után? Miért kell a robotnak kezet fognia Will Smithsel?? Miért kell utána filozofikus elmélkedése közben a homokban hagyott lábnyomait mutatni??
Szerintem a második részben legyen robotlány is, és szeressen bele a Will Smithbe.

Egyébként leadtam a hitelkérelmet. Odamentem a bankba a lila rózsamintás dossziémmal, és legnagyobb meglepetésemre azt mondták, rendben, nem hiányzik semmilyen papír, minden a legnagyobb rendben, azt a huszonöt rugót meg tegyem csak el, nem kell hitelbírálati díj, akció van. Klassz. Aztán kijöttem, átmentem az utca túloldalára, és befestettem a szempillámat.

2004.09.21. 19:42 - címkék: - komment
Depressziós vagyok ma, délutántól kezdve, nem tudom, miért. Rossz idő van, hideg van, ennél már csak hidegebb lesz, nincs egy normális ruhám, ami van, az nem jön rám, dagadt vagyok, nincs pénzem, mindig le vagyok maradva a feladataimmal, fáj a hátam, azt hiszem, kukacokat fogok enni.
Vettem egy zacskó forrócsokiport. Gondoltam, rumos forrócsokit fogok inni a fürdőkádban és nem fog segíteni az sem.

2004.09.21. 16:38 - címkék: - komment
Aha :-)

2004.09.20. 17:02 - címkék: - komment

Szoval nekem az anyam par evvel ezelott lenyulta a biciklimet, lejjebb allitotta az ulest meg a kormanyt (o 156 cm, en meg 171), es nem engedi meg, hogy elhozzam Sopronbol.
Azon kisebbseg, akinek a csaladjaban nincsen hasonlo trauma, megteheti, hogy felvonul. A hasonloan nehez gyerekkoruak meg legalabb ne autozzanak. Csak egy napig. Lecci.

Facebook oldaldoboz

Olvasok is

Írj nekem levelet

Köszönöm

Extra köszönet

A designt a Yummie médiaügynökség szállította


süti beállítások módosítása