The old hometown looks the same

2013.02.06. 21:44 - címkék: -

Tettem egy villámlátogatást Sopronban, mert el kellett menni a könyvelőhöz (ott van a könyvelőm, mert pont feleannyiba kerül, mint Budapesten), és akkor egyúttal sétáltam Brennbergben is. A rendes, kihalt téli Brennberghez képest most elképesztő forgalom volt, csomó kisgyerekes meg babakocsis anyuka, meg lila hajú fiatalok, meg barátságos foxterrier. A kutya a buszmegállóban próbálta játékra bírni a várakozókat, akik egyből felismerték, hogy ez a Gabi kutyája, és megmondták neki, hogy ne kószáljon el egyedül, menjen szépen haza, mire az sértődötten elügetett és befordult egy utcán.

Arra mondjuk nem emlékszem, hogy itt valaha is lett volna egy tó, mindenesetre most egy fagyott tó van. Meg mindenhol épülő házak, rettenetes. Mármint az a rettenetes, hogy nekem még mindig nincs brennbergi ingatlanom, és tudom, hogy régen kellett volna venni, amikor még népszerűtlen és elfeledett hely volt, sajnos se akkor nem volt felesleges pénzem, se most. Azért nem tettem le róla, nyugi.

Bányásztemető, "az erdő látogatása életveszélyes" felirat.

A gmap szerint könyvelőlátogatással együtt gyalogoltam 7 km-t, ami mondjuk meglepő, nem tűnt annyinak. De jó volt! Ha nem léteznének erdők, én már egészen biztosan megbolondultam volna.

Facebook oldaldoboz

Olvasok is

Írj nekem levelet

Köszönöm

Extra köszönet

A designt a Yummie médiaügynökség szállította


süti beállítások módosítása