I don't care if Monday's blue

2012.08.03. 14:14 - címkék: - komment

Vettem magamnak két szál napraforgót, egy pár karika-fülbevalót, két db hajba tűzhető vörös rózsát, egy üveg tequilát, egy fej jégsalátát, egy doboz hajfestéket, 5 db kisméretű dunsztosüveget és egy zacskó dzsemfixet. Készen állok a hétvégére.

I should focus more and stop complaining today

2012.07.30. 14:34 - címkék: - komment

Viszont egyeztettem találkozót a kórussal, meg kiderítettem, mikor lesz idén Bányásznap, és úgy tűnik, csodával határos módon pont rá fogok érni akkor.

Azon gondolkodom, hogy jelentősen segítené az ügyet, ha fenn lennék facebook-on, és hogy vajon az lesz a vége, hogy a könyvem érdekében regisztrálnom kell? Én azt nem fogom kibírni, az tutifix. Most írhatnék itt erről hosszasan, hogy én pontosan mennyire és hogyan szeretem az embereket és vagyok egyszerre távolságtartó, de higgyük el, az én szociometriai stílusomhoz egyszerűen nem passzolnak a közösségi oldalak. Hát, nem tudom, ez nehéz kérdés.

Tegnap meg azt álmodtam, hogy a munkahelyemen megvert egy beteg hozzátartozója, és a kollégák és nővérek tétlenül nézték, mert azt gondolták, nem kell segíteni, majd megoldom (meg is oldottam, megharaptam a kezét és így elszabadultam), de nem is ez a durva, hanem hogy akárhol elmesélem ezt az álmot egészségügyes körökben, egyből mindenki mesél két hasonlót.

Facebook oldaldoboz

Olvasok is

Írj nekem levelet

Köszönöm

Extra köszönet

A designt a Yummie médiaügynökség szállította


süti beállítások módosítása