Girl, we couldn't get much higher

2011.02.09. 18:58 - címkék: - komment

Az előbb meg megszereztem a Dance Centralban a Flying Blind achievementet, ami az, hogy legalább 10 számot kell flashcard-ok nélkül hard fokozaton öt csillagosra leugrálni. Hell yeah.

Dehát mit írnék a blogomba, ha nem ilyesmit.

Yeah, my knees got weak

2011.02.09. 18:00 - címkék: - komment

Majdnem vettem magamnak egy, a fiatal Jim-et ábrázóló Doors-pólót a plázában a H&M-ben aerobic-ozós trikónak. Nem tudom, csak az az érzésem, mintha valahol lenne ebben valami irónia.

Persze, végül peace-jeleset vettem.

Nearly all the water on the planet is controlled by the evil Water and Power company

2011.02.07. 21:14 - címkék: - komment

Helyszín: a Corvin Mögötti, amúgy remek edzőterem, ahol mindent szeretünk, kivéve, hogy minden csapból (az öltözőkben és a mosdókban) meleg víz folyik, hogy venned kelljen vizet tőlük pénzért*.
Szituáció: isolde megitta a helyszínen vásárolt 0.75 l-es szentkirályi ásványvizet a zsírégető óra közben, de még edzés után is szomjas, ezért az üres ásványvizes üveggel odamegy a pulthoz. A pultnál italokat lehet vásárolni, de van egy mosogató is, amelyből vélhetőleg hideg csapvíz is folyik.

1. Történik: 2011 január.

isolde (üres ásványvizes palackját nyújtogatva): - Szia, töltenétek nekem ebbe egy kis vizet?
Két pultos csaj: - Szia??
isolde: - Tudnátok nekem tölteni ebbe az üvegbe egy kis vizet?
Két pultos csaj: - ???
isolde: - Sima vizet.
Két pultos csaj értetlenül az ásványvizekkel teli hűtőre néz, majd vissza isoldéra, majd a hűtőre, majd egymásra.
isolde: - Cs-a-p-v-í-z.
Két pultos csaj: - Jaaaaaaa, oké - Ketten együtt megtöltik csapvízzel isolde üvegét.

2. Történik: 2011 február.

isolde (szintén az üres szentkirályis palackkal): - Szia, tudnál nekem tölteni ebbe egy kis vizet?
Pultos csaj (szemöldökét és vállát rángatva pofákat vág).
isolde: - ?
Pultos csaj (tovább fintorog és húzza a száját).
isolde: - Ööö.... Nem?
Pultos csaj (némi undorral): - Háttigazából, nem szoktuk ezt engedni....
Isolde elhatározza, hogy ha nem kap a csajtól minimum két dl csapvizet, akkor azonnal ájulást tettet itt a pult előtt, és legközelebb csak akkor lesz reakcióképes, amikor a kiérkező OMSZ esetkocsi mentőtisztje a szemébe világít a pupillalámpájával.**Felméri a helyszínt, hogy úgy tudjon összeesni, hogy nagyon ne üsse meg magát, és mérlegeli az epileptiform görcsök szükségességét.
Pultos csaj (kegyesen): - ... de jól van, tessék.

*Most egyrészt, ez szerintem rettentő unszimpatikus (igen, van ilyen szó) kicsinyesség a részükről, a sportoláshoz kell a folyadékpótlás, rendes helyen hideg víz folyna a csapból, ezért tart itt ez az ország. Másrészt, meg is vehetném persze, de ha heti négyszer megyek, és sokszor iszom egynél több vizet, az mondjuk legyen heti 6 víz, az havonta 24 víz, az már 7200 Ft, leárazáskor kijön belőle egy mangógatya, valamint környezettudatos olvasóink kedvéért: havonta 24 műanyag palackot dobok el teljesen feleslegesen, ami hatszázezer év alatt se bomlik le, globális felmelegedés, ózonlyuk, és ki tudja, hány ember jár még oda havonta és vesz állandóan vizeket. Keleteurópa. Húgom London egyik legpuccosabb szórakozóhelyén volt tavaly pultos, ahol a britek rendszeresen kérnek csapvizet és kapnak is.

**Sajnos etikátlan lenne kihívatni a mentőt, mert majd emiatt nem tudnak kimenni valakihez, akinek tényleg van valami baja. Az első mentőgyakorlatos eset, aminél ott voltam, egy infarktusos ember volt, akihez kb. egy óra alatt értünk ki, mert a város másik végéről mentünk, mert a területileg illetékes esetkocsit (ami 15 perc alatt ott lett volna) épp kihívták valami bokasérüléshez. Meg is halt az ember, mondjuk lehet, hogy amúgy is meghalt volna, ezt nem tudjuk.

Facebook oldaldoboz

Olvasok is

Írj nekem levelet

Köszönöm

Extra köszönet

A designt a Yummie médiaügynökség szállította


süti beállítások módosítása