Whether you're soar away sun or BBC 1

2011.11.22. 22:57 - címkék: - komment

Felmerült, hogy elmenjünk erre a nemzetközi kongresszusra bemutatni tudományos eredményeinket és meghallgatni a téma szakértőit, és ezért ma megnézegettem a regisztrációs díjakat, orvosként a legolcsóbb, 290 euró, ez a háromnapos belépőjegy a kongresszusra, és akkor még plusz az utazás, szállás, honnan lehetne támogatást szerezni, satöbbi. Erre látom ám, hogy Press regisztráció 0 euró. Hogy ha újságíró vagyok, akkor bemehetek ingyen? Most vicceltek? Orvosként, ha azért akarok részt venni a kongresszuson, hogy jobban megértsem a borderline személyiségzavart és az ilyen betegeimet naprakész információk alapján kezeljem, akkor fizessem ki egyhavi fizetésemet a részvételre, de ha újságíró vagyok, bemehetek ingyen? Nem csak  sajtótájékoztatóra, hanem az egész kongresszusra? Mondjuk azt sajnos nehezen tudom elképzelni, hogy press regisztrációval előadjak vagy akár posztert prezentáljak. Más kongresszusokon is van ingyenes press regisztráció? Simán elmehettem volna a tavalyi ugyanilyenre nézelődni? Mért nem szóltatok eddig? Olyan régi vágyam ingyen utazni kongresszusokra és onnan liveblogolni.

It's The End Of The World As We Know It (And I Feel Fine)

2011.11.21. 21:11 - címkék: - komment

Tessék, ezért tart itt ez az ország, egész nap vártam, hogy felvisítsanak a szirénák, meg bemondják a hangosba meg a rádióba meg a tévébe, hogy nyakunkon az apokalipszis és megtámadták a bolygót, erre semmi. Reggel hallgattam a rádiót, utána bementem dolgozni*, dolgoztam, utána elmentem bkv-val a mellékállásomba, ott is dolgoztam, aztán elmentem venni jövő évi naptárat, aztán hazajöttem, és sehol, egyszer sem hallottam semmit arról, hogy lezuhant a mesterséges hold és a mittudoménmilyen város lakhatatlanná vált. Méghogy, idézem, "a résztvevő hatóságok és médiumok a médiatörvény előírásainak megfelelően tájékoztatták a lakosságot", hát engem nem tájékoztatott senki, és ha most tényleg világvége lett volna, én akkor is szépen gyanútlanul elbékávéztam volna magánrendelni, és utána meg még fogalom nélkül bementem volna a plázába és nyugodtan piszmogtam volna döntésképtelenül a Moleskinek között és közben szépen elporlasztott volna az atomsugárzás és felfaltak volna a zombik, hát köszönöm szépen.

*Az esemény egyetlen jeleként a Filozófus reggel számon kérte, hogy miért nem Star Wars-szereplőknek öltözve jöttünk be dolgozni, de ő mindig ilyeneket beszél.

Facebook oldaldoboz

Olvasok is

Írj nekem levelet

Köszönöm

Extra köszönet

A designt a Yummie médiaügynökség szállította


süti beállítások módosítása