Based on solar cycles

2009.01.01. 14:16 - címkék: - 8 komment

Tegnap elmentünk Noizhoz délután, ittunk vilmost, jó volt, ottfelejtettem a telefonomat. Elmentünk blogtogonékhoz, ittunk vodkát, jó volt. Hazajöttünk 11 körül, ittunk pezsgőt, ettünk virslit, néztük a popdarálót. Senki még csak meg se próbáljon ítélkezni felettem, legjobb szilveszter volt azóta, hogy Bencéék teraszán ordítva énekeltük a himnuszt alattunk Sopron fényeivel kb. több, mint tíz évvel ezelőtt.

Pogácsa a sütőben, addig elmondom, mi volt idén. Szakvizsgáztam, megjelent novellám papíron, befejeztem a phD-tanfolyamokat, elkezdtem a magánrendelést, véget ért a mozgáscsoportom, osztályt vezettem egy hónapig, férjhez adtuk Gabót és Ildikót, meghalt a bölcsészfiú osztálytársunk, csomó embernek gyereke született, voltunk New Yorkban, nyaraltunk Sopronban, voltam egy csomót Brennbergbányán, elolvastam 34 darab könyvet, ebből 20 regény, 12 pszichiátria jellegű könyv, 2 egyéb.

A kedvenc újraolvasott könyvem idén Boris Vian: Piros fű és Gaiman: Sosehol, a kedvenc új az 1 link és a Brennbergi erdő, kedvenc sorozatom a Middleman, kedvenc újonnan látott filmem az I'm not there. Kedvenc jelenetem a valóságban: fekszünk a fűben a Central Parkban, illetve gyalogolunk az oszták-magyar határt elválasztó erdei úton, én állandóan leállok szedret enni a bokrokról vagy fotózni vagy lelkesedni, és rohangálok a férjem után, aki tartja egyenletes túratempóját. Kedvenc tárgyaim a New Yorkban vásárolt táskáim, kedvenc ételem a mézes kacsasült a Ráspiban, kedvenc koncertem Goldfrapp Balaton Soundon, kedvenc jelenetem sorozatban, amikor Hank Moody belelő a plafonba és azt mondja, what we've got here is a failure to communicate. Kedvenc állatom a macska, kedvenc színem a sötétpiros.

Facebook oldaldoboz

Olvasok is

Írj nekem levelet

Köszönöm

Extra köszönet

A designt a Yummie médiaügynökség szállította


süti beállítások módosítása