I don't care if Monday's blue, Tuesday's gray and Wednesday too

2009.12.23. 05:08 - címkék: -

A 16. napon a 32. szulinapom van, negyven fok es napsutes, spagettit eszem Thong Sala egy mellekutcajaban, mellettunk egy thai kiscsaj szekre allva harangokat meg mikulascsizmakat akasztgat a bejarat fole, es a The Cure: Friday I'm in love c. szama szol. Motorozunk palmafak alatt es a ferjem vesz nekem egy nyaklancot.

A 17. napon a ferjem buvarkodik, en befejezem A bolondsag tortenete c. konyvet* es elkezdem a Pride and prejudice and zombies cimut, nagyon vicces**, valamint levagatom a hajam a ladyboy-jal a Sexy Scissors nevu helyen. Nagyjabol 15 perc alatt vag egy lege artis sassoon-t a fejemre. Jo regen volt mar ilyen rovid.

A 18. napon elorelatoan es kotelessegtudoan elkezd kicsit hianyozni Europa, de ez mar csak igy van jol, van ez a kepessegem, hogy azt a helyet szeressem, ahova epp menni kell. Jo lesz egy tagas (khm) panellakasban lakni a ket negyzetmeteres bungalo helyett, furdokadban furodni, kivasalni a hajamat hajvasaloval, rendes kavet inni es talalkozni a barataimmal. Bar ugy tunik, par nap mulva Bangkokban is talalkozunk veletlenul epp erre jaro baratainkkal. Es itt is van rendes kave az olasznal. Na jo, akkor megse.
Valahol masutt ekozben Londonban Hugom ibolyakat tetovaltatott a labfejere nem tudjuk, miert, de legalabb jol nez ki.
Most mindjart elmegyunk a vizeseshez, csak meg nem tudja eldonteni az idojaras, hogy milyen legyen ma, es addig netezunk.

*Meg kene irni ebbol a "for dummies" változatot, hogy kevesebb szabadidovel/elszantsaggal/szovegertesi kepesseggel rendelkezo pszichiaterek is elolvashassak. Kuldjetek rengeteg penzt, es majusig, mire jon a monszun, megirom, az lesz a cime, hogy 'Michel Foucault: A bolondsag tortenete butak szamara. Atdolgozta es az illusztraciokat keszitette Kovacsne Kovacs Izolda.'

**Azon mosolygok kozben, amit Noiz mondott meg a naszutunk elott:
Noiz: - És, hova mentek nászútra?
Bright: - Rovinjba. Ott nyaraltunk először együtt ugyanezzel a búvártúrával. Csak idén már veszélyesebb roncsokhoz fogok merülni.
Noiz (hozzám fordul): - Értem, és te meg gondolom, majd veszélyesebb könyveket olvasol.

Pontosan ez tortenik.

Facebook oldaldoboz

Olvasok is

Írj nekem levelet

Köszönöm

Extra köszönet

A designt a Yummie médiaügynökség szállította


süti beállítások módosítása