Különféle sötét babonaság

2009.10.27. 16:35 - címkék: - 20 komment

Hm, vajon mit próbál üzenni nekem az Univerzum, amikor reggel a metrón bámészkodva belepillantok utastársam Metróújságjába, álláshirdetések oldalnál nyitva, pszichiáter szakorvost keresnek egy egész szokatlan, de nem rossz helyre, és a walkmanemen épp N.O.H.A. szól, konkrétan az, hogy "go your own way, forget the old days, it's up to you"? Végtére is mindegy, a múltkor rájöttem, hogy az állami egészségügy egy autópálya és csak néha van róla letérő és én mintha túljöttem volna épp egy letérőn és most egy darabig nem lesz úgysem. Mint amikor Győrnél elfelejtesz lekanyarodni az M1-ről a 85-ös főútra, legközelebb már csak Lébénynél lehet lejönni, és ha azt is kihagyod, akkor Mosonmagyaróvárnál. Aztán meg egyszer csak Bécsben találja magát az ember, ha nem figyel. Szóval ez van, túljöttem Lébénynél. Bonyolult, értelmetlen hasonlatok rovatunkat olvashatták. 

Valamint feladtam a szakvizsgajelentkezést, mármint nem eszmeileg, hanem postán. Múlt héten azt írta nekem a karrierhoroszkóp (erre vagyok rákattanva, ez van), hogy "nyomasztó adminisztratív ügyei a hónap végére megnyugtatóan rendeződnek, egy jószándékú hivatalnoktól váratlan segítséget kap", és aztán bementem az egyetemre és váratlan segítséget kaptam a jószándékú ügyintéző nénitől. Lám, a csillagok nem hazudnak. Mondjuk vannak kétségeim azzal kapcsolatban, vajon milyen bolygóközi együttállás jelenti azt, hogy "jószándékú hivatalnok". 

Erre a hétre ellenben azt írja, hogy sok lelkierőt és szakmai ötleteket is meríthetek barátaimmal folytatott beszélgetésekből, úgyhogy akkor most el is megyek a kocsmába. 

Facebook oldaldoboz

Olvasok is

Írj nekem levelet

Köszönöm

Extra köszönet

A designt a Yummie médiaügynökség szállította


süti beállítások módosítása