Pillow lips

2009.09.02. 19:01 - címkék: - 7 komment

Húgom szállodákban keres állást, ahol szigorú keretek szabályozzák a személyzet öltözködését. Hosszú oldalakon át. Hadd idézzem csupán a női szájra vonatkozó részeket.

1. Lipstick must be worn at all times.
2. Lipstick should be one shade brighter than the lips and complement the uniform.
3. Clear lip-gloss is not acceptable.

Le is fordítom szívesen. Minden körülmények között kötelező a rúzs viselése. A rúzs egy árnyalattal világosabb legyen az ajkak eredeti színénél, és harmonizáljon az egyenruha színével. Színtelen szájfény használata nem elfogadott. 

Wow. 

Ezért jó pszichiáternek lenni. Az egyik nővér mesélte a múltkor, hogy elfelejtette a rendes szemüvegére cserélni a napszemüvegét átöltözéskor, és a műszak kezdetétől számítva körülbelül egy óra hosszáig napszemüvegben dolgozott, ágyat húzott, vérnyomást mért, stb. Ekkor hirtelen rájött, mitől van ilyen sötét, levette, és megkérdezte a többiektől, hogy "De basszus, hát mért nem szóltok, hogy egy órája napszemüvegben rohangálok itt?"
Mire mindenki csak vállat vont, "ja, azt hittük, direkt". Érted, nemhogy dress code nincs, ha Te éppenséggel napszemüvegben óhajtasz dolgozni a zárt térben, azt is lehet, senki se szól rád. 

Facebook oldaldoboz

Olvasok is

Írj nekem levelet

Köszönöm

Extra köszönet

A designt a Yummie médiaügynökség szállította


süti beállítások módosítása