I'm a Sagittarius which probably tells you way more than you need to know

2009.02.01. 16:17 - címkék: - 4 komment

A kínai horoszkóp szerint (jól van, hadd higgyek már bizonyos babonákban) az idei év már megint nem a gondtalan lazulás a tengerparton jéghideg mojitóval. Fenébe. Tavaly is mindenféle szakmai kihívás volt beleírva, és úgy is lett. 

"2009 jó kilátásokat tartogat a Kígyó számára. Lesznek pompás időszakok, bár megpróbáltatások is adódnak majd. Ez az év nem a lazítás jegyében telik, szükség lesz az alaposságra. Akkor számíthat fokozatos fejlődésre, ha fegyelmezetten és céltudatosan dolgozik. Ha megbirkózik a megpróbáltatásokkal, a Kígyó fejleszti erősségeit, és sokat okulhat, így bármilyen megterhelő lesz a Bivaly éve, sokat nyerhet általa. Munkahelyén igyekezzen a lehetőségekből a legtöbbet kihozni, ha állást keres, legyen állhatatos. Kiváló időszak ez tanulmányok folytatására. Ebben az évben érdemes személyes célokat kitűznie maga elé: gondolja meg, hogyan tehetné jobbá életét. Pénzügyekben legyen óvatos és alapos, magánéletében pedig elővigyázatos."

Most meg megint legyek fegyelmezett és céltudatos és alapos? Mikor lehetek már végre laza és felszínes és gondtalan és felelőtlen? Egy ilyen horoszkópot szeretnék: a 2009-es év jó kilátásokat tartogat a Kígyó számára. Ez az év a lazítás jegyében telik, rettentően kevés munkával is bámulatos sikereket érhet el, hiszen beérik végre az elmúlt évek kemény munkájának gyümölcse. Koncentráljon inkább a pihenésre, próbálja kevésbé komolyan venni az életet, legyen vakmerő, felelőtlen. Nyugodtan szórja el a pénzét, az univerzum majd küld még többet. Kiváló időszak ez arra, hogy a hobbijaival és a barátaival foglalkozzon, sportoljon annyit, amennyihez kedve van, esetleg tanuljon szörfözni. Idén kivételesen semmi sem fogja nyomasztani, felszabadult, vidám, nyugodt évre számíthat, és a haja is mindig úgy fog állni, ahogy szeretné. Nyugodtan kezdjen el már februárban nyári ruhákat vásárolni, hiszen a Bivaly évében mindvégig szikrázó napsütés és 25 C várható. Egyen annyi csokis sütit, amennyit csak akar, a Kígyó ebben az évben biztosan vékony és gyönyörű marad. A 2009-es év kiváló időszak az utazásra, fedezzen fel új helyeket, és menjen vissza mindenhová, ahová visszavágyik. Különösen pozitív előjelek öveznek egy esetleges Koh Phanghan-i kiruccanást. 

Facebook oldaldoboz

Olvasok is

Írj nekem levelet

Köszönöm

Extra köszönet

A designt a Yummie médiaügynökség szállította


süti beállítások módosítása