Nyugalom, majd megszokjátok

2007.12.08. 17:14 - címkék: Címkék: uj ruha - 23 komment

Ezt mondogattam mindenkinek, amikor 18 éves koromban a hosszú, barna hajamból rövidebb és meglehetősen vörös lett és ijedten néztek rám az ismerőseim. Szóval mindenki, aki ijedten néz és nem érti, hová lett a kellemesen szétcsúszott előző sablon, az kérem olvassa el még egyszer a címben szereplő mondatot.

Lényeg, hogy szerintem kurva jó lett, szép és illik hozzám. A hajam is 18 évesen, meg ez a sablon, amely egyébként Human keze munkáját dicséri.

Babies, babies, babies

2007.12.08. 10:43 - címkék: - komment
Tudjátok, van az, hogy nekem rémisztően rossz az arcfelismerő- és megkülönböztető képességem, ezért például azt se látom soha, hogy egy gyerek melyik szülőjére hasonlít vagy nem hasonlít. Ellenben tegnap láttam Zsuniort* élőben, aki egészen pontosan ugyanúgy néz ki, mint az apja, csupán méretbeli különbségek észlelhetők. Meg persze cukibb és nem beszél annyit.

*Nem működik a linkelés a freeblogon e percben éppen, de blogtogonék gyermekéről beszélek, ld. oldalt.

Ez-az

2007.12.04. 20:12 - címkék: - 5 komment

Köszönöm a sok és informatív hozzászólást. Keresgéltem azóta cikkeket a medline-on mmorpg-addikció témakörben, találtam is egy párat, a 95 %-uk kínai. Mármint nem "nekem ez kínai", hanem rendesen kínai nyelven íródott cikkekről van szó. Hehe. Úgy látom, arrafelé kicsit aktuálisabb a téma.

De nyugalom, azért van pár angol is, úgyhogy nemsokára iszonyú jólképzett leszek.

Mert annyira ráérek. Not.

Még azt szeretném elmondani, hogy ma kétszer is meglátogattam Olinkát, aki eddigi értesüléseink szerint egészséges fiúgyermeknek adott életet, bár őt nem láttam (ti. a fiúgyermeket), mert az első alkalommal még odabent volt, a második alkalommal pedig az ifjú apával kellett beérnem, de gondolom, hasonló lehet, csak kisebb.

És ha valaki esetleg az októberben hisztérikusan megkezdett fogyókúrám iránt érdeklődne, annak elárulom, hogy rámjön a farmerom, rámjön a farmerom.

Téli depresszióra pedig szedjünk ginzenget, omega-3 zsírsavat (halolaj-kapszula) és nagy dózisú C-vitamint, valamint óvakodjunk a Goldfrapp-hallgatástól (ld. alább), mert az esetleg ronthat a tüneteken.

No time to fuck

2007.12.04. 19:44 - címkék: - 4 komment


Sucking the sun
With the weight of you dear
I forgot

 

Facebook oldaldoboz

Olvasok is

Írj nekem levelet

Köszönöm

Extra köszönet

A designt a Yummie médiaügynökség szállította


süti beállítások módosítása