Why I don't like Mondays

2007.08.13. 09:09 - címkék: - 2 komment

Szóval Sziget, ugorjuk át azt a részt, amikor korábbi Szigeteken nosztalgiázom, ugyanolyan, mint mindig, csak persze minden évben egyre több a "normális" ember. Kicsit mászkálok, megnézem, milyen hülyeségek vannak idén a civil faluban, hallgatok egy cseh bluesrock zenekart, akik nagyon jók és lendületesek, csak túl korán van még. Megkeresem férjemet és barátait a PestiEst színpadnál, hallgatok egy kis Nefogazz-t, sajnos olyan a hangosítás, hogy nem lehet érteni a szövegeket, pedig el tudom képzelni, hogy nekem tetszenének. Azután elmegyünk Kőhalmit hallgatni, aki nagyon jó megint, nem lehet beférni a sátorba a visítva nevető emberektől, de nem nézem végig, mert elmegyek Sinead O'Connort nézni, aki mondjuk, oké, szépen énekel, de rájövök, hogy ezt azért mégis jobb otthon hallgatni cédén, vagy legalábbis semmi pluszt nem ad ahhoz képest a Nagyszínpad, viszont van egy olyan gyanúm, hogy a Short time romance

 

biztos sokkal jobban szól kilenc jóképű fiatalember előadásában (akik közül kábé hat fúvós), mint a magnóból, úgyhogy elmegyek Gauadalajarát hallgatni a Zúzda színpadhoz. Húgomék már az első sorban visítoznak, úgyhogy csatlakozom, és tényleg nagyon jók, az a fajta fiatal, lelkes ska-zenekar, akik még szemmel láthatóan szeretnek zenélni és szeretik a saját számaikat. Hátramegyünk a koncert után backstage rajongani, ahol húgom és a barátnői olyan lege artis "rajongó kiscsajok rajonganak" jeleneteket nyomnak le, amikről eddig azt hittem, csak filmekben léteznek. A zenekar tagjai egyébként jó arcok, elmondják, hogy Magyarországon nem szeretnek fellépni, mert kevesebbet fizetnek nekik, mint amennyibe kerül ideutazni a felszereléssel, úgyhogy ezt csak így a Sziget kedvéért, kedvtelésből; valamint, hogy kedvencemet, a Mondayst azért nem játszották, mert azzal futottak be Ausztiában, és már megunták és nem élvezik. Fotózgatom őket a húgommal és csapatával, meg olyan beszélgetéseket hallgatok, hogy pl.
Rajongó lány: - And are you staying for the rest of the festival?
Zenekar tag: - No, we have to work on monday morning.
Lány: - Oh, that's too bad... can't you stay?
Tag (komoly arccal): - No, I have to save puppies. If we don't go to work, they will be dead. Like, one thousand puppies.
Lány: -What's your job?
Tag (komoly arccal): - We are all firefighters.
Miután csomó képet csináltam, és mindenki dedikáltatta mindenét, otthagyom őket és elmegyek korosztályomhoz méltó szórakozást keresni, vagyis megkeresni férjemet & barátnőimet, akik korosztályunkhoz illően a VIP-sátorban vannak a Nagyszínpad mellett, közben szemerkél az eső, Faithlessre ugráló tömegeken és világháborús filmekre emlékeztető sártengereken küzdöm át magam, kicsit nehezíti a dolgot, hogy van körülbelül öt VIP-sátor a Nagyszínpad környékén, komolyan, minden második hely az, de végül megtalálom őket, és akkor már csak kulturáltan unikumot és quesadillát fogyasztok és James Brown-ra meg Tom Jonesra ugrálok. És azt tudtátok, hogy a Szigeten lehet szusit kapni?? Durva.

Facebook oldaldoboz

Olvasok is

Írj nekem levelet

Köszönöm

Extra köszönet

A designt a Yummie médiaügynökség szállította


süti beállítások módosítása