I'm coming home now baby

2007.05.17. 09:48 - címkék: - 5 komment
Átadtam a szobát a néninek, aki körülnézett, megjegyezte, hogy a mosogatót mossam le mégegyszer, biztosítottam róla, hogy ez meg fog történni, úgyhogy visszaadta a depozitomat. A cseh csaj szerint meg kellett volna sértődnöm, amiért kritizálta a takarításomat, de, ugyan már. Az alakommal, írásaimmal, blogommal, eszemmel, orrommal, barátaimmal, hajszínemmel, humorommal, tájékozódási képességemmel, könyvízlésemmel, szakmámmal, kedvenc filmjeimmel és szülővárosommal ellentétben a takarítási képességemet nyugodtan lehet kritizálni, nem sértődöm meg. Ráadásul kaptam a Nénitől két kis porcelán fapapucsot szuvenírképpen. (Porcelán fapapucs, ez kissé érdekesen hangzik.)
Elbúcsúztam a cseh csajtól, nekiadtam a szobanövényemet, és megmondtam neki, hogy szedje össze magát és kezdjen el emberekkel ismerkedni, mert máshogyan lehetetlen itt túlélni hónapokig (októberig marad). Nem tehetek róla, bele kell dumálnom mások életébe. De ha egyszer annyira hibásan állt hozzá. Ahelyett, hogy eljött volna velem a görög vacsira, itthon maradt és négy órán keresztül skype-olt a férjével. Ami nem baj, csak így az a vége, hogy csak az otthoni kapcsolataiból él, itt nem épít egyet sem, nem ismer senkit, és szarul érzi magát. De nyugalom, ezt mind nem mondtam neki, csak azt, hogy menjen el az ING-meetingekre, mert ott helyes, kedves emberek vannak, olyanok, mint mi. Nem tehetek róla, rosszul éreztem volna magam, ha nem mondom meg neki.
Visszaadtam a kölcsönbe kapott biciklit, rossz volt. Mehetek busszal az állomásra. Nyilván amúgy is busszal mennék húszezerkilós bőrönddel (izguljunk, hogy felengedjenek a gépre az összes könyvemmel együtt), de már úgy elszoktam ettől, hogy az ember gyalogol, meg buszmegállókban várakozik, ahelyett, hogy tekerne a cél felé. Eddig mindig kissé értetlenül szemléltem a bringás szubkultúrát, de most kezdem érteni.
Szóval akkor, késői felkelés, zenék a munkahelyen, lazaság, bicikliutak, csatornák, vadul virágzó gesztenyefák, durva sajtok, gyümölcs a menzán, szarkák a kertben, ijesztően nagy galambok, hollók (bár ebben most kicsit elbizonytalanodtam, hogy tényleg azok-e), ausztrál fagyi, belga sörök, mindenféle élethelyzetben bicikliző hollandok, furcsa időjárás, színes agyak: szevasztok.

A birkák, ja igen, a birkákat közelebbről megnézve mozog a szájuk, tehát igaziak.

Facebook oldaldoboz

Olvasok is

Írj nekem levelet

Köszönöm

Extra köszönet

A designt a Yummie médiaügynökség szállította


süti beállítások módosítása