2006.03.05. 13:26 - címkék: - komment
Pasim haverja telefonon elújságolja, mi történt, míg távol voltunk: - (...) és képzeld, cimbi, a barátnőmről kiderült, hogy szereti a horrorfilmeket, szóval nem csak a te csajod beteg.

2006.03.04. 19:35 - címkék: - komment
Hazaérkeztünk, de nem voltam elég szemfüles, és a pasim már elfoglalta a fürdőkádat. Addig kipakoltam a táskákból.
Néhány érdekes adat:
kettőnk hátizsákjában összesen 9 kg könyv volt. Ebből 4 kg újonnan vásárolt, 5 kg-t innen vittünk magunkkal. A magam részéről egy híján az összes könyvet elolvastam (Raj, A csoportterápia elmélete és gyakorlata, Roald Dahl meghökkentő élete, Az orgyilkos tanítványa, Emmanuelle), kivéve, amelyiket Hajnalka elkérte (Időcsapda).
A családnak szánt ajándékokon kívül a következőket vásároltam magamnak: 8 tasak red curry fűszerkeverék, 3 doboz ginger tea granulátum, 1 db útszéli noname selyemsál, 1 db Jim Thompson selyemsál, 2 pár kagyló fülbevaló, 1 db hamis Gucci karóra, 1 db kalóz Madonna CD, 1 db ronda tigrises póló, melynek árával a buddhista tigrismenhelyet támogatjuk.

2006.02.27. 05:44 - címkék: - komment
A Raj biztosan felelmetes konyv akkor is, ha az ember otthon olvassa az obudai panelban egy bogre forro teaval es kint hull a ho. A tengerparttol ket meternyire levo fuggoagyban, ugy, hogy kozben a pasid valahol odalent buvarkodik, mar egeszen komolyan izgalmas. De legalabb most mar felismerem a cunamit meg a portugal galyat (mergezo meduza), ha jon.

Facebook oldaldoboz

Olvasok is

Írj nekem levelet

Köszönöm

Extra köszönet

A designt a Yummie médiaügynökség szállította


süti beállítások módosítása