2006.03.23. 20:49 - címkék: - komment
Úgyhogy megyünk is és holnap lefoglaljuk a Városházát házasságkötés céljára. Sopronban. A vőlegényem nem találja a születési anyakönyvi kivonatát, így kénytelenek vagyunk abban a városban esküdni, ahol nem muszáj bemutatni, mert benne van a neve az anyakönyvben.

Milyen szép szó már ez. Anya. Könyv.

2006.03.21. 20:35 - címkék: - komment
És még azt is elmesélem, hogy valamelyik este a pasim egyedül volt itthon, talán ügyeltem vagy valami, és sorozatot akart nézni vacsi közben, mert mi már csak így vagyunk képesek enni. És ahelyett, hogy megnézte volna a rendelkezésünkre álló Gilmore Girls-részek közül a soronkövetkezőt, inkább kivette a lejátszóból és helyette régi Waczak Szállókat nézett. Mert nem akart Gilmore Girlst nézni nélkülem. Nem tudok elképzelni ennél romantikusabbat.

2006.03.21. 20:29 - címkék: - komment
Jé, fantareklám van a wiwen.Tényleg béna.

2006.03.21. 18:42 - címkék: - komment
Hullafáradt vagyok, mert egész nap papírmunkát végeztem, semmi mást. Egyáltalán nem értem, hogyan bírják ezt egyes emberek életvitelszerűen csinálni. Én asszem mégis emberekkel szeretek dolgozni, a papírok+számítógép mellett végzett munka mindenesetre különös hatással van rám, körülbelül az ötödik órában kötekedő fúriává változom, és mindenkit elküldök a jó édes anyjába, függetlenül attól, hogy jelen van-e, illetve tárgy, élő vagy kitalált személy-e az illető. Ha tovább dolgozom, ez az állapot lassan lecseng, végül lassan átmegyek zombiba, élettelenül meredek magam elé, és halkan utasításokat osztogatok magamnak, hogy képes legyek a helyes működésre. ("Oké, most bezárom az ajtót és elteszem a kulcsot a táskámba" - mormogta a fiatal orvosnő.) De azért a blogolvasgatás mindig felvidít. Bár még mindig kissé gondterhelt vagyok, mert egész éjjel a "geekkultúra" ("geek-kultúra"?) kifejezés helyesírásán töprengtem. Az egybeírásra szavazok, de nem biztos, és ez aggasztó.

Facebook oldaldoboz

Olvasok is

Írj nekem levelet

Köszönöm

Extra köszönet

A designt a Yummie médiaügynökség szállította


süti beállítások módosítása