The meaning of life

2006.07.20. 16:30 - címkék: - komment
Nem tudtam elhozni a ruhámat, mert észrevettünk rajta egy hibát, egy helyen nagyon látszik a varrás, ezért azt Zsuzsika még eldolgozza. Egyébként nagyon szép, bár nagy seggem van benne, és az ekrü anyag+ezüst csipke tényleg egy kissé fura, de nincs kifogásom a furaság ellen. Pasim megrendelte az öltönyét, holnap lesznek kész a meghívók, viszont mostanában néha azon kapom magam, hogy örülök ennek az esküvőnek, és optimistán azt gondolom, jó lesz.

Elhatároztam, hogy jelentkezem a mozgásterápiás képzésbe, amivel kapcsolatban még azért kissé ambivalens vagyok, mert elsőre annyira ezoterikusnak hangzik és annyira ellenkezik a természetemmel az ilyesmi - de láttam működés közben, és működött. Van egyébként fejlődés-neuropszichológiai magyarázata is annak, hogy hogyan huzalozódik a csecsemőagy a szavak megtanulása előtti időkben, szóval nem teljesen megalapozatlan azért, csak sok pénz és idő mindezt megtanulni. Amikor emiatt rinyáltam a pszichológusomnak: "szívesen megtanulnám, de olyan sok idő!" akkor döbbenten rám nézett, és azt kérdezte: "miért, mivel szeretnéd tölteni az életedet?"
Tényleg, mivel?
Hát, mondjuk... napozással, olvasással, szexszel, utazással, evéssel, meg valami értelmes tevékenységgel, amitől okosnak, kreatívnak, hasznosnak és nélkülözhetetlennek érezhetem magam. Az utóbbi lehet a pszichiátria, az első öthöz meg kinéztem tegnap törökországi nászútajánlatokat. Barcelonába akartam menni, de arra nem lesz pénzünk, úgyhogy marad a B-terv: nyaralóprogram last minute-tel akárhova. Bárcsak már ott tartanánk.

Facebook oldaldoboz

Olvasok is

Írj nekem levelet

Köszönöm

Extra köszönet

A designt a Yummie médiaügynökség szállította


süti beállítások módosítása