2005.06.23. 18:19 - címkék: - komment

Kaptam egy emailt az előző postra, hogy nem ezt hívják-e megalkuvásnak (hogy azzal a pasival élek, akit azért rúgtam ki, blablabla).

Vajon hogyan történt?
1. Isolde komoly kapcsolat tervezése nélkül Brighttal randizgat. Hirtelen feltűnik a színen az Igazi, egy meghökkentően kékszemű fiú személyében. Isolde boldogan lelép a Fiúval, aki két hónap után kirúgja hősnőnket. A megtört Isolde jobb híján Bright karjában landol.
2. Isolde komoly kapcsolat tervezése nélkül Brighttal randizgat. Hirtelen feltűnik a színen az Igazi, egy meghökkentően kékszemű fiú személyében. Isolde boldogan lelép a Fiúval, akiről kiderül, hogy valami elképesztő szinten nem illenek össze. Isolde rájön, hogy Bright volt az igazi, megpróbálja rendbehozni tévedését, mely sikerül.
Hogy mi történt valójában, nem tudhatjuk, hiszen az erre vonatkozó blogbejegyzések egy árulásnak, valamint némi jóérzésnek köszönhetően töröltettek. (Igen, igen, én tartom magam jóérzésűnek, nem tévedés.) Ráadásul a tavaly nyárról Isolde azóta mélyen hallgat, mert nem akar kurvaanyázni megsérteni senkit sem, főleg az interneten. Ígyhát már sosem fog kiderülni, mi is volt az igazság, hacsak el nem adom egyszer a sztorit a Harlequin Kiadónak.

Merész, némi képzavarral fűszerezett témaváltással kevésbé ingoványos vizekre eveznék. Reggel begöndöríttettem a hajamat "carving" technikával, ami olyan, mint a dauer, csak rövidebb ideig tart és nem olyan káros. Úgy nézek ki, mint aki a múltból érkezett, olyankorról, amikor még nem találták fel a fésűt, de tetszik. A fodrásznál végig esküvőiruha-katalógusokat nézegettem. Legszívesebben ma megvenném, de mi van, ha addigra hízok harminc kilót, vagy terhes leszek, vagy megráncosodik a nyakam? Egy év nagy idő, és ma is ettem egy csomó bonbont.

Facebook oldaldoboz

Olvasok is

Írj nekem levelet

Köszönöm

Extra köszönet

A designt a Yummie médiaügynökség szállította


süti beállítások módosítása