2005.01.21. 14:13 - címkék: -

Nagyon, nagyon rossz napom van. Nem tudom, mi az isten okozza, de múljon el azonnal.
Kezdjük ott, hogy mindjárt zuhogó esövel és másnapossággal inditottunk. Söt, kezdjük az elején, tegnap. A lakásavató zsúrom olyan volt, mint amilyennek lennie kell, vidám barátaim jelenlétükkel támogatták a lakás csi-jét - vágható cigarettafüstöt, üres poharakat és hasonló hütöszekrényt hagyva maguk után. Nem, dehogy, nincs is hütöm. Mindegy, klassz volt, bár a tervezettnél valószínüleg jóval több bort fogyasztottam oda sem figyelve. Végül elmentünk a Mammutba, Medipubba, amely ezúttal is rossz döntésnek bizonyult. Eddig ugyanis kétszer voltam ott hasonló bulin, amely mind a kétszer közepesen súlyos hisztériába torkollott.
Elmesélem.
1. Nyár van, isolde bulizni megy kolléganöivel és kollégáival fenti helyre. Gyanútlanul. Lám, ugyanott bulizik isolde késöbb Göri néven ismertté vált macho menedzser pasija is haverjaival. Isolde lelkesen üdvözli a férfit, akiröl úgy tudja, együtt járnak, közös életet terveznek. Göri odaköszön, a haverjainak nem mutatja be, az este további részében tudomást sem vesz hösnönkröl. Isolde tequilával és bacardi breezerekkel próbál úrrá lenni a helyzeten, majd hazafelé a négyes-hatoson beleszeret késöbbi reménytelen szerelmébe.
2. Néhány hónappal késöbb Isolde barátnöivel bulizik fenti helyen, boldogan, hiszen megbeszélte Reménytelen Szerelmével, hogy késöbb csatlakozik hozzájuk. A fiatalember persze nem bukkan fel, annál meglepöbb, hogy isolde egyik barátnöje azt állítja, kétszer is összefutott vele a szórakozóhely területén. Ott volt, csak éppen hösnönkröl még egy köszönés erejéig sem vett tudomást. Isolde tequilával és bacardi breezerekkel próbál úrrá lenni a helyzeten, majd hazafelé a négyes-hatoson bög.
3. Ehhez képest a tegnapi buliban csak szar zene volt. Kötelességtudóan táncoltunk azért, miközben próbáltam bacardi breezerrel úrrá lenni a helyzeten. Késöbb feladtam.
   Több tanulsággal is szolgál a történet. Ne járjunk olyan pasival, akinek az összes eddigi nöje pszichoterápiára jár. Ne hisztizzünk be kellö bizonyíték nélkül - a 2. sz. esetben ugyanis utóbb tisztázódott a félreértés. A bacardi breezer önmagában kevés krízisszituációk túlélésére, tequilával együtt azért van némi esély. 
És föleg: a Mammut Medipubokon rontás ül.

A mai napon a másnaposságot és a zuhogó esöt leszámítva végül is csak nagyfönökünk alázta le reggel a teljes kollektivánkat, munkahelyemen továbbra sem müködik az internet, egyszer szállt el egy komplett zárójelentésem, hazafelé megbüntetett az ellenör, valamint éppen nem müködött a lift sem. De legalább megszámoltam, hogy míg harmadik emeleti téglaépítésü lakásomba 99 lépcsöfok vezet fel, addig a pasim tizedik emeleti paneljába 180. Bizony.

A nap jó híre, hogy vettem egy hütöt. Holnap szállítják.

Facebook oldaldoboz

Olvasok is

Írj nekem levelet

Köszönöm

Extra köszönet

A designt a Yummie médiaügynökség szállította