Jézus, vedd át Billy, én whisky-t reggeliztem

2011.10.09. 21:29 - címkék: - komment

Tegnap már kicsit kevésbé fájt a torkom, ma pedig már alig, ezzel Kalibnak lett igaza, aki  a mandulagyulladás bevált népi gyógymódjaként többek között a mértéktelen csokoládéfogyasztást javasolta.

De nem erről akartam írni, hanem hogy 25 éves a Macskafogó, és ezért egy Japánban élő magyar blogger barátaival elment a Pokió, Nishi-Azabu 13-14-be megkeresni Fushimisi professzor laboratóriumát (hát, a helyét), szerintem klassz, olvassátok.

Adót vetnek ki a kávéra

2011.10.07. 08:28 - címkék: - komment

Azt szeretném mondani, hogy én szeretem a Hazámat, a magyar nyelv szépségét, a Dunántúl lankáit, a túró rudit és a rinyálást, de ha ezt bevezetik, akkor abban a pillanatban disszidálok Kanadába és vissza se nézek többé.

Tovább betegeskedik

2011.10.05. 18:16 - címkék: - komment

Szóval mandulagyulladásom van. Az emberek legnagyobb részének kiveszik a manduláit, így felnőttkorban már nem dicsekedhet a gyulladásukkal, de én igen. Dicsekedtem is ma egész nap. Eléggé rettenetes, mármint nem tudok rendesen enni, mert szörnyen fáj a nyelés és a beszéd is, ráadásul állítólag ez 1-2 hétig tart. Sajnos nem tudtam rávenni magam, hogy az összes feladatomat hagyjam a fenébe és kiírassam magam a háziorvossal 1-2 hétre, ez eléggé nagyon szomorú. De két napig itthon voltam, az is klassz volt.

Enjoy the silence

2011.10.03. 16:01 - címkék: - komment

Ma már valamivel jobban vagyok, és már csak akkor fáj nagyon a torkom, ha eszem, vagy ha beszélek. Végülis ettől még lehetek jó pszichoterapeuta.

Facebook oldaldoboz

Olvasok is

Írj nekem levelet

Köszönöm

Extra köszönet

A designt a Yummie médiaügynökség szállította


süti beállítások módosítása