Love me two times, girl

2010.04.25. 18:50 - címkék: - 1 komment

Ez meg Joan Jett, amint The Doors-t énekel. Tudom, nem olyan jó, mint az eredeti, de mégis olyan kis helyes. Ez most a bemelegítős számom a futógépen ellipszistréneren.

Tavasz, tavasz, gyenge tavasz

2010.04.25. 16:33 - címkék: - 3 komment

Valójában igen hasznos ez a koránkelés, tizenegyre már végeztem az edzéstervemmel, szaunáztam, bevásároltam, csináltam kaját, bepakoltam a mosógépbe és kávéztam. Máskor olyankor szoktam felkelni. Különös, énidegen dolog, kíváncsi vagyok, megszokom-e vagy mi lesz.

A múltkor felmerült itt a kommentekben, hogy majd akkor menőzzek, ha már évek óta csinálom, amivel a messzemenőkig nem értek egyet, szerintem az is tök jó és sikernek számít, ha két hónapig minden reggel felkelek egy kicsit mozogni. Eleve ki kell próbálni, mennyire illeszthető bele az életembe ez a rendszer. Tekintve, hogy alapvetően bagoly típusba tartozom, csak most úgy döntöttem, márpedig én rugalmas vagyok. Akkor lesz majd nehéz, amikor nyár lesz és kiülős helyekre járunk esténként, amit imádok, és le kell feküdnöm aludni este tízkor.

Meg vettem tulipánt, meg napoztam az ablakban a tizediken (szánalmas, tudom), meg kicsit rendet raktam, úgy a nyolcadiknál mondjuk úgy éreztem, ha még egy félig-olvasott aztán elfeledett pszichoterápiás könyv előbukkan valahonnan, én esküszöm, kihajítom az összeset és elmegyek manikűrösnek, de aztán nem találtam többet szerencsére, tekintve, hogy nulla kézügyességem van és még a saját körmömet se tudom kilakkozni.

Szóval semmi különös.

Unikum és egyéb csacskaságok

2010.04.23. 07:46 - címkék: - 9 komment

Hat évvel ezelőtt pedig ez történt. A férjem azóta csak jobb srác lett. Bizony.

Főleg hétköznapok

2010.04.22. 08:25 - címkék: - 3 komment

Ma reggel például azzal a problémával szembesültem, hogy egyik online álmoskönyvben sincs benne, mit jelent pszichiáterrel álmodni.

Du mußt dein Leben ändern

2010.04.20. 15:51 - címkék: - 21 komment

Éppenséggel úgy döntöttem, elég a lúzerkedésből, minden reggel felkelek fél hatkor és elmegyek edzőterembe munka előtt. Két napja. Klassz.

daB, this goes out for you

2010.04.19. 21:24 - címkék: - 7 komment

Csináltam egy fotót is a padon ülve, felül-középen a zöld a sípálya, jobbra kell menni és akkor öt perc a Lővér Szálló buszmegálló (oké, technikailag nem pont a sípálya alja, és technikailag nem látom, ha jön a busz, de ha tudom, hogy öt perc múlva jön, akkor elindulok). Én kérek elnézést a zölderdős fotók hirtelen megugrott mennyiségéért, megpróbálok nem átváltozni sopronierdő-fotóbloggá, bár ami azt illeti, nagy a kísértés.

2010.04.19. 08:21 - címkék: - komment

Facebook oldaldoboz

Olvasok is

Írj nekem levelet

Köszönöm

Extra köszönet

A designt a Yummie médiaügynökség szállította


süti beállítások módosítása