I gotta remember, don't fight it

2009.09.10. 17:53 - címkék: - 4 komment

Az Ápoló szerint a Rezidensem, akinek nagy fémcsavarok állnak ki törött karjából, meg én, akinek fél szeme a sírban, simán elmehetnénk együtt koldulni. A másik javaslata, hogy mivel a rossz szememmel egy folyadéknívót látok (felül van a szememben a gáz meg valami nehézfolyadék cucc, az egészben meg csarnokvíz, és ahol a kettő elválik egymástól, azt látom), jelentkezzek építkezésekre vízszintezőnek. Csak ráállok a falra, vagy a polcra fektetem az állam, és máris megmondom, vízszintes-e. 

Valamint ez volt még:
(Pszichoterápiás módszerekről beszélgetünk Filozófus kollégámmal.) (Vagyis inkább ő eszik, én meg beszélek hozzá.)
isolde: - És képzeld, elolvastam ötven oldalt a Vermes Kata könyvéből, elhatároztam, hogy én ezt most meg fogom érteni, és meg is értettem.
Filozófus (elismerően):- Fú.
isolde: - De aztán nem tudtam tovább olvasni, mert levált a retinám.
Filozófus: - Szerintem pereld be.

Ja, és rákérdeztem alaposan, elővettük a jogszabályt, úgy van, hogy ha kórházban vagy, a(z alap, pótlékok nélküli) fizetésed 50 %-át kapod, betegszabadság alatt (első 15 nap) a 70 %-át, majd ezt követően a 60 %-át (kivéve, ha nincs meg a kétéves munkaviszonyod, mert akkor 50%, 60 % és 50 % vagy valami ilyesmi, arra már nem figyeltem annyira, mert amióta az eszemet tudom, itt dolgozom.) 

Facebook oldaldoboz

Olvasok is

Írj nekem levelet

Köszönöm

Extra köszönet

A designt a Yummie médiaügynökség szállította


süti beállítások módosítása