2006.06.01. 14:47 - címkék: - komment
Valamelyik nap meg írtam egy hosszú bejegyzést és eltűnt a fenébe, de erről a helyi infrastruktúra (is) tehet. Meg is környékeztem az előbb véletlenül erre tévedő rendszergazdát, és megígérte, hogy hamarosan elvisszük a gépemet a MÉH-be, én meg kapok helyette egy kategriával jobbat. Nem tudom, ez mit jelenthet, a mostanin csak 20. sz-i windowsok hajlandóak futni, floppyn kívül nem lehet beletenni mást, úgy kell kikapcsolni, hogy kihúzzuk a konnektort a falból, és állandóan leesik az eleje.
Na mindegy, az elveszett bejegyzésben az X-men 3-ról volt szó, meg amiatt rinyáltam, hogy rengeteg dolog történik, jó meg nyomasztó meg idegesítő egyaránt, és gyakorlatilag semmit sem írhatok már bele a túlságosan publikussá vált blogomba. Rettenetesen unom már a sok semmitmondást, én magam unom visszaolvasni a régebbi bejegyzéseimet, pedig engem aztán mindig minden érdekel, ami velem történik és imádom, ahogy írok. Mivel nem hiszek az internet anonimitásában (nem egy ember blogját találtam már meg véletlenül és ismertem rá), ezért a nempublikus dolgokat valamilyen kockás füzetbe kellene írnom, csakhogy túlságosan öreg és túlságosan blogger lettem már a kézzelíráshoz.
Ez megoldhatatlan helyzet, úgyhogy ne is ragozzuk tovább.
Mesélek arról, hogy megjelenik a novellám egy antológiában (ez még ugyanaz, ami már hónapok óta készül), és valamelyik nap meg felhívott a nő, hogy akkor a könyvbemutató ekkor meg ekkor lesz, mondjam meg, hogy hány embert hívok, mert annyi meghívót adnak, és akkora termet bérelnek ki; valamint, hogy óhajtok-e saját szájúlag felolvasni a Műből, vagy inkább kérjenek meg egy arra alkalmas személyt. Mondtam, hogy inkább az alkalmas személy legyen, mert utálok sok ember előtt beszélni, ráadásul nem tudom kiejteni az "s" betűt, és a stresszhelyzetek különösen súlyosbítják a beszédhibámat. A blogger-identitástudattal szemben mindennemű író-identitástudat hiányzik belőlem amúgy is.
És jelentkeztem a Doktori Iskolába, előrelendítendő a tudományt, valamint saját karrieremet, két hét múlva felvételizem, úgyhogy könyörgöm, árulja el valaki, hol lehet manapság értelmes áron normális nadrágkosztümhöz jutni. Az általam ismert üzletekben csak idióta rövid, lekerekített aljú zakókat árulnak, értem én, hogy az a trendi, de nekem nem igazán kutatónő-, hanem inkább slampos dagadt ügyintéző-imidzset kölcsönöz.
És tényleg, hol van ezen az izén a "megnézem az oldalamat"-gomb?

Facebook oldaldoboz

Olvasok is

Írj nekem levelet

Köszönöm

Extra köszönet

A designt a Yummie médiaügynökség szállította


süti beállítások módosítása