2005.11.26. 22:00 - címkék: - komment
Breaking news: hosszú hónapokig tartó nélkülözés után ma rájöttem, hogy friss gyömbérgyökérből, vízből és mézből tudok ginger tea-t csinálni. Pont olyan, mint az "igazi".

2005.11.25. 10:36 - címkék: - komment
Nem is meséltem, hogy az edzőteremben új módszerek ütötték fel fejüket, például hypoxitréning, amit kipróbálok. Állítólag a hatodik alkalomtól mérhető centikben a fogyás, én a harmadiknál tartok, diétázom és edzem mellette, és csak 3 kg-t híztam eddig, de optimistán tekintek a jövőbe.

2005.11.25. 10:28 - címkék: - komment
Ó, mért is szegnéd a jenki kóbor kedvét... :-)

2005.11.24. 13:04 - címkék: - komment
Végülis katalogizáltam a könyveimet és legóztam ikea-bútorokkal.

2005.11.23. 17:55 - címkék: - komment
Ma este meg nem lesz otthon a pasim. Még nem tudom hogy elolvassam végre a schizophrenia-genetikás cikkeket, vagy befessem a hajam. mármint azután, hogy elmentek a részeg barátnőim és a chippendale-fiúk.
És kaptam egy smst Charles-tól, Kambodzsából. A barátaink néha a legkíméletlenebbek.

2005.11.23. 17:46 - címkék: - komment
Egyébként van Norbi Update víz is. Ez olyan ásványvíz, amit 0-24 óráig fogyaszthatsz, mert nem hizlal.
Víz, értitek, víz.

De nem erről akartam mesélni. A szeptemberi Galaktikában jelent meg egy sci-fi novella, azt hiszem, Világok harca címmel. Arról szólt, hogy jönnek a marslakók, evakuálják a várost, de Ed meg a becses neje nem bírnak elindulni, mert Ed hozni akarja a drága és értékes bowlinggolyóját, a felesége meg már azt sem engedte meg, hogy megvegye, de azt, hogy még meg is mentsék, már végképp nem. Ezért kb hajnalig pakolnak ki és be a kocsiból, és veszekszenek. A tanulság, hogy mindenkinek jobb, ha a nők tolerálják pasijaik hülye hobbijait.
Nálunk ugye definíció szerint én vagyok a sznob, a pasim a geek, úgyhogy nyilván nem néztem jó szemmel, amikor kitalálta, hogy megveszi magának rengeteg pénzért ezt a képregényt. Képregény, baze, amit a dyslexiások olvasnak, ráadásul mindjárt egy tízrészes sorozat, egy kanapé plusz egy fotel áráért, abban a hónapban, amikor át akarjuk rendezni a nappalit, ráadásul azon a napon akar elmenni megvenni, amikorra közös barátainkkal kirándulást szerveztem. 
Tehát a konfliktus adott: irodalomsznob barátnő lakberendezői ambíciókkal. Szerencsére a férfiszereplő is jár pszichológushoz, ahol elfilozofálgatnak azon, hogy az embernek az élet számos területein kell megfelelnie más emberek elvárásainak, családban, munkában, párkapcsolatban, sehol sem lehetsz igazán önmagad, ugyebár. Minden együtt áll a drámai végkifejlethez, helyszín a bútorbolt, ahol hőseink addig tökéletesen felhőtlen kapcsolata torkollik könnyfakasztó vitába a kiállított Klippan kanapéágyon. A férfi fenti novella főszereplőjéhez hasonlítja a nőt, aki nem engedi, hogy párja mellette kiteljesedhessen és nyugodtan űzhesse nevetséges hobbijait. A nő megpróbál rávilágítani arra, mennyivel fontosabb a kényelmes kanapé, meleg otthon holmi képregénysorozatnál... aztán a jelenet egy pontján nem bírja tovább, hogy kapcsolatuk már-már válságba kerül a képregényvásárlás-probléma miatt, és bevallja az igazi okot, amiért nem akarja, hogy párja még karácsony előtt Sandman-sorozatot vegyen.
Már rég megvette neki. Be is csomagolta.

2005.11.21. 11:05 - címkék: - komment
Szóval az elmúlt héten kiderült, hogy megjelenik két novellám, a röntgenorvos közölte, hogy rögtön keressek egy gyógytornászt, mert olyan a hátam, mint egy hatvanévesé, ügyeletben behoztak egy halottat, berakattuk a lakásomba az új bejárati ajtót, meglátogatott apai "boszorkány" nagyanyám, vettünk egy fél nappalit az ikeában, a liftben megpróbált megtaperolni egy pasi, el kellett árulnom a karácsonyi meglepetés ajándékot, egyik (házi)buliból a másikba estünk, leesett az első hó.
Én azt szeretem amúgy, ha egymást követik a csendes, békés napok, ahol az egyetlen változatosságot az adja, hogy cukrot vagy tejszínt teszek-e a teámba.

Facebook oldaldoboz

Olvasok is

Írj nekem levelet

Köszönöm

Extra köszönet

A designt a Yummie médiaügynökség szállította


süti beállítások módosítása