2004.08.29. 12:22 - címkék: - komment

You know, what? Blogot akarok írni.

Nem mes
élem el a szünet okát, mert nem mesélek erről többet. Sose.
Sose többet erről nem mesélek.

Megvettem viszont életem első DVD-jét, ami azért remek ötlet, mert DVD lejátszóm nincsen (ott vár valahol, ahol a tévém, videóm, vonalas telefonom, macskám, lakás
om, franciaágyam, angolkertem, szélessávú internetelérésem és elektromos habverőm, choose life :-). Az első CD-met is a CD-lejátszóm beszerzése előtt vettem meg, egy Nina Simon CD. Manapság meg hirtelen arra jöttem rá, hogy az utóbbi időben valahogy... "normális" könyvek helyett Elle magazint és sci-fit (rosszat is) olvasok; nem emlékszem, mikor láttam utoljára olyan filmet, ami nem zombihorror/ tinédzsersekszpír / képregényadaptáció; állandóan dohányzom és édességeket eszem, és hirtelen hiányozni kezdett egy kulturált, békés este, nyomasztó filmdrámával, cézársalátával, 100 % narancslével, lábamat a Háború és béke négy kötetén pihentetve.
Az
Európa Könyvesházban randalíroztam, sajnos a Tandorinak azt is megengedték, hogy lefordítsa a Hullámokat, valaki lassan figyelmeztethetné Virginia Woolf jogutódjait. Vettem egy Dino Buzzati elbeszéléskötetet, még a Pszichiáternéni ajánlotta, de nagyon gagyi nem a várt minőségű írás; meg egy National Geograficot, aminek a színvonala egy átlagos Reader's Digestével vetekszik, remélem, csak szabira mentek a jobb újságíróik, és szeptembertől belehúznak kicsit; és Ulickaja: Kukockij esetei-t; meg az említett DVD-t.
Az órákat, amit rendkívül abszurd módon Men's Health magazinhoz csomagoltak, így ma már azt is tudom, hogyan tehetünk szert egyéjszakás csajokra / kockás hasfalra, valamint milyen sebességgel lövell a sperma egy átlagos ejakuláció során.

45 km/h, az érdeklődők kedvéért.

Facebook oldaldoboz

Olvasok is

Írj nekem levelet

Köszönöm

Extra köszönet

A designt a Yummie médiaügynökség szállította


süti beállítások módosítása