Hidegfronti hatás érvényesül

2009.05.14. 15:12 - címkék: - 6 komment

- ...Sötét, viharos éjszaka volt - meséli. - Vagy inkább esős hétfő délután. Arra gondoltam, hogy kéne szoftvert fejleszteni, mondjuk egy blogmotort, úgyhogy el is kezdtem a nappaliban lévő gépen, míg a lakótársaim, két fiú, és egy időnként cserélődő csaj Jóbarátokat néztek a szoba másik sarkában. Mondjuk ez nem sokat mond, mert az idő kilencven százalékában Jóbarátokat néztek. Esetleg aludtak, olyankor a csaj néha kijött, hogy ne számítógépezzek éjszaka, mert bevilágít a monitor. 

Tegnap lerántottam a leplet a Kezdetekről, valamint azt a szót találtuk ki a mra-val, hogy internettudatos. Na jó, ő találta ki, arról jutott eszébe, hogy a húgom beengedett engem a saját iwiw accountjára, hogy lenyomozzuk a fodrászt anno, és embereket beengedni az accountodba: nem internettudatos.

Ma elmúlt a lelkesedésem és kiakadtam, hogy mennyi minden logisztikával, szervezéssel jár a PhD, emellett meg kell írni a dolgozatot is, plusz még dolgozom, és ez így igazságtalanság, ezt el is sírtam minden utamba kerülőnek többé vagy kevésbé hisztérikusan, és mindegyik azt mondta, hogy persze, mert én olyan strapabíró vagyok, meg úgyse látszik rajtam, ha valami bajom van. Asszem ezzel a fogyatékosságommal már együtt kell élnem, bár tényleg evolúciós hátrányt jelent. 

Na mindegy, megyek írni. Hetven oldal, ami jó, viszont nincs még szép "következtetések", valamint rájöttem, hogy a statisztikai kifejezéseket én csak angolul tudom (ezt meg magyarul kell írni). Least square mean, valaki?

Facebook oldaldoboz

Olvasok is

Írj nekem levelet

Köszönöm

Extra köszönet

A designt a Yummie médiaügynökség szállította


süti beállítások módosítása