2006.04.07. 10:45 - címkék: - komment
Eszembe jutott, hogy vajon mi van a Szigettel, nem esik-e egybe az esküvőnkkel, de nem. Ezek jönnek. Mondjuk, én úgyis csak 1-2 napra megyek ki, de nem akarom a barátaimat olyan választások elé állítani, hogy akkor most én vagy a Scissor Sisters.
Vasárnap találkozom amúgy az esküvőszervezős nővel, aki fodrászt, kozmetikust, varrónőt, fotóst, limuzint, lufikat, meghívókat, tűzijátékot, zenekart, dj-t és hatalmas dobozból kirepülő fehér galambokat akar nekem eladni. Ha akarom, abban a pillanatban, amikor kilépünk a templomból/polgármesteri hivatalból (kívánt rész törlendő), szabadon engednek egy dobozból egy csomó hófehér galambot. Hétköznapi foglalkozásuk egyébként postagalamb, ezért fellépésüket követően hazarepülnek gazdájuk Sopron környéki birtokára, és röpke néhány óra múlva újra hasznosíthatók a következő esküvőn.
Néztünk tortákat is a múltkor, mert az étteremhez tartozó cukrászda csomó kedvezményt ad, ha tőlük vesszük. Megkérdeztem a pultnál álló kis hölgyet, hogy milyen, mekkora esküvői tortáik vannak mennyiért, mire ő a kezembe nyomott egy hatalmas albumot, hogy oda üljek le és ezt lapozgassam. Az elején néhány versenyautó alakú, könyv alakú, hal alakú és harry potter-alakú torta átlapozása után valóban színes kínálat tárult elénk, volt távirányító alakú torta, és mit tesz isten, x-box két kontrollerrel alakú torta, azután meztelen férfi alakú torta, heves szexuális életet élő meztelen pár alakú torta, mell alakú torta, és pénisz alakú torta anatómiai pontossággal megmintázott herékkel, bár kissé körülmetéltnek tűnt. Végül az utolsó oldalakon néhány hagyományos, fehér emeletes torta is következett. Amikor már azt hittem, véget értek a meglepetések, az eladólány másik albumot tett elém, amiből a torta tetején álló ifjúpár-figurát lehet kiválasztani: természetesen az illedelmesen egymás mellett álló ifjú páron kívül volt vadul smároló ifjú pár, a menyasszony szoknyája combközépig felcsúszva, valamint behelyettesíthető afro-amerikai vőlegény, illetve menyasszony, arra az esetre, ha nem saját rasszunkból származik életünk párja.
Még nem döntöttem el, mennyire akarom megbotránkoztatni idős rokonaimat, pedig illene hozzánk egy könyv alakú torta x-box alakú emelettel, vadul smároló ifjú párral.

Facebook oldaldoboz

Olvasok is

Írj nekem levelet

Köszönöm

Extra köszönet

A designt a Yummie médiaügynökség szállította


süti beállítások módosítása