2005.12.09. 12:48 - címkék: - komment
Kaptam egy emailt Hermina Wikipil unokájától, az USÁból. Ez mekkora már.

2005.12.06. 18:55 - címkék: - komment
A pasim egyébként ma lesz a fix.tv-ben, de nem fogom látni, mert ügyeletes vagyok. Ebből az alkalomból tegnap fixtévét néztem néhány percig (na jó, fél óra is volt). Híradó volt, aztán meg műveltségi vetélkedő ("az alábbiak közül melyik stratégiai játék?" és "az alábbiak közül melyik számítógépalkatrész" - jellegű kérdésekkel). Mindkét műsort egy bájosan selypítő nyuszifogú fickó vezette, akinek ezúton szeretnék üzenni. Kedves Nyuszifogú Fiú! Nincs kifogásom az ellen, hogy alapozót, szemhéjpúdert, pirosítót és miegyebet kenjenek a tévésztárok arcára, de légy oly kedves figyelembe venni, hogy ezek nem egyszerhasználatos termékek, tehát nem kell minden alkalommal egy egész dobozzal magadra kenni. Legközelebb pedig szólj a kozmetikusodnak szemöldökszedés előtt, hogy te nem lány vagy, hanem fiú, hátha akkor nem hosszabbítja meg az ívet még egy kis festékkel is.
Kíváncsi vagyok, ő fog-e interjúzni a Brighttal, és ha igen, pofán röhögi-e.

2005.12.06. 16:11 - címkék: - komment
Ez egyébként tök jó. Mondjuk, akkor éri meg, ha elektronikusan tárolt szöveget kell fordítani, amiben sok az ismeretlen szó, de tetszik.

2005.12.06. 15:50 - címkék: - komment
Gondolkodtam azon, hogy visszateszem a régi archívumomat. Talán csak eltelt már annyi idő, hogy nem sérti senki fia érzéseit. Úgyhogy picit beleolvasgattam. Te jó ég, azt a tömény csitriséget... "Göri azt mondta, felhív, de persze nem válaszolt az smseimre, mondjuk, nem is csodálkozom :-))) viszont...! összefutottam Kollégámmal... aki rám nézett, és köszönt!!! :-))) bár látszott rajta, hogy nem ismert fel, dehát nem a memóriájáért szeretjük :-)) és voltam vásárolni is, vettem két harisnyát, egy narancssárgát :-) meg egy bordót, de a narancssárgát még nem mertem felvenni :-)))" Ó, istenem. Hogy bírtátok ezt olvasni? :-)

Facebook oldaldoboz

Olvasok is

Írj nekem levelet

Köszönöm

Extra köszönet

A designt a Yummie médiaügynökség szállította


süti beállítások módosítása