I still owe money to the money to the money I owe

2011.01.06. 22:37 - címkék: - komment

1. A fizetésem több mint kétszerese érkezik a számlámra a munkahelyemtől, majdnem pánikrohamot kapok, amikor meglátom. Ez csak valami félreértés lehet.
2. Megkérdezem a Filozófust, hogy iszonyú sok pénzt kaptam, szerinte miért, van-e valami juttatás, jutalom, egyéb, amiről nem tudok. Azt mondja, az egyik plusz munka, amit már pár hónapja elvétve csinálunk, plusz pénzzel is jár, biztos több hónapot utaltak egyben, vagy valami. Mondjuk az tudtommal sokkal kisebb összeg, de hátha igaza van.
4. Rájövök, hogy sokkal jobb így élni, hogy az embernek pozitív előjelű a folyószámlaegyenlege. Mindenesetre nem rohanok azonnal irhabundát venni a pénzből, mert még gyanakszom.
5. Behív a gazdaságis néni, hogy bocs, tévedés történt, véletlenül rengeteg pénzt utaltak a számlámra, ami természetesen nem jár nekem, majd kapok egy csekket, amin legyek szíves visszafizetni.

Öreg vagyok én már ehhez.

Szerinted a gitár az magyar?

2011.01.05. 20:23 - címkék: - komment

(hogy vajon milyen projektekre tudnánk pályázati támogatásokat szerezni)

isolde: - Csináljunk valami igazi magyar integratív pszichoterápiás programot, mondjuk a mozgásterápiás csoportot tarthatná néptáncos, a relaxációt meg sámán, dobbal.
Filozófus: - És akkor pályázzunk ezzel az EU-s knowledge transfer pályázatra, csak nem behozni akarjuk a tudást, hanem kivinni.
isolde: - Jó, de azt nem mondhatod, hogy knowledge transfer.
Filozófus: - Bocs, tudás-átcihelődés.

Facebook oldaldoboz

Olvasok is

Írj nekem levelet

Köszönöm

Extra köszönet

A designt a Yummie médiaügynökség szállította


süti beállítások módosítása