2005.07.01. 14:19 - címkék: - komment
Hallgassátok. A szerencsebambuszok mellett a londoni metró a kedvenc témám.
Az előző bejegyzést familiáris okok miatt cenzúráztam.

2005.06.29. 16:00 - címkék: - komment

Ó, hát ez szomorú.

2005.06.29. 15:26 - címkék: - komment
"valójában a hínárok is tele vannak gondokkal. jönnek a pontyok, akik lelegelik őket, aggódni kell az esetleges alacsony vízállás miatt kiszáradás végett, az elkoszolódó víz lebéníthatja a fotoszintézist és akkor éhen halnak stb. nehéz lehet nekik is." Ezt az emailt kaptam, ami valóban megnyugtató, nehogymár a hínárnak jobb legyen.

2005.06.29. 13:24 - címkék: - komment
Oké, hosszas telefonálgatások után kezd világossá válni, hogy július hónapban ki fog lakni a lakásomban, sikerült olyan jól lerendezni, hogy úgy érzem, a húgommal is meg az albérlőmmel is kiszúrtam. Ezenkívül egy esetismertetés és egy kutatási protokoll megírásától kell szoronganom. Néha szeretnék mondjuk valamilyen vízinövény lenni. milyen gondtalan lehet már egy hínár.

2005.06.28. 15:00 - címkék: - komment
Meg még az van, hogy szabadnapos vagyok ma (még nem kezdtük el alkalmazni a jogszabályt, hogy hétvégi ügyeletért nem jár szabadnap, úgyhogy gyorsan kivettem), amelynek keretében megvettem életem elsö narancsbör elleni krémjét. (Tudom, tudom, le vagyok maradva meg minden, de ha egyszer eddig nem nagyon voltam narancsbörös? :-)) L'Oreál Perfect Slim, az van ráírva, hogy egy hónap alatt 3,5 cm-t is csökkenhet a csípöböségem. 50 önkéntesen tesztelték, akik közül gondolom azoknak csökkent ennyivel, akik közben napi 12 órát edzettek és nem ettek semmit egy hónapig, de mindegy, kap egy esélyt.
Találtam a bevásárlóközpontban Volt fesztivál programot, és hát... eredetileg soproni vagyok, és kb. ugyanazt gondolom a Voltról, mint a régi szigetesek a mostani Szigetekröl. Addig volt jó, amíg kevesen voltunk, egy színpad volt, a kidobók az ismeröseink voltak, és bárhová leteríthetted a hálózsákodat (amúgy sem volt ott tíznél több nem-soproni, de a buli kedvéért soproniak is kint aludtunk). Idén valahogy az összes ismerösöm teljesen be van lelkesülve, én meg azt gondolom, ha már Sopronba megyek, jobb dolgom is akad, mint a sok beszívott/bespeedezett budapesti fiatalt kerülgetni a kempingben. Nem is emlékszem, hogy tavaly jól éreztem-e magamat vagy sem, mert akkor vittem haza a Fiút bemutatni, és az önmagában érdekes volt.

2005.06.27. 13:27 - címkék: - komment
Néhány perccel ezelőtt derült ki az összes kolléganőmről (4), hogy sosem főznek hétköznap, de nem azért, mert lusták vagy nem szeretnek fözni, hanem mert sosem vacsoráznak, mert a pasijuk/férjük nem vacsorázik, mert vigyáz az alakjára. Így aztán mindenki eszik egy nullaszázalékos gyümölcsjoghurtot vagy egy müzlit úgy futtában. Se gyömbéres csirke, se fehérbor, se kanapéndöglés, se Jóbarátok-nézés evés közben. Egyáltalán nem értem, hogyan maradhat így életben egy párkapcsolat.

Facebook oldaldoboz

Olvasok is

Írj nekem levelet

Köszönöm

Extra köszönet

A designt a Yummie médiaügynökség szállította


süti beállítások módosítása