Kell egy ház lenn az óceán partján, majd ha végleg visszavonultam

2009.11.10. 00:23 - címkék: - 5 komment

Megkaptam Luciától a karácsonyi listás játékot (blogos listajátékokkal játszom, ez már a vég, igen, tudom), mondjuk mostanában tényleg annyira jutalomhiányos vagyok, hogy egyszerűen semminek sem örülök, minden nyűg, minden stressz, minden fáradtság.*

Persze, azért a szokásos dolgok jöhetnek. Idő. Pénz. Napsütés. Nempanel lakás. Találjam ki végre, hogyan nem lesz belőlem keserű öregasszony. Legyen most már jó a szemem végre. Legyen igaz a kínai horoszkóp, amiben ez volt a Bivaly éve, amikor a Kígyó (én) csak dolgozik és tanul, és a következő a Tigris éve, amelyben a Kígyó (én) learatja a fentiek gyümölcsét. 

Ja, és feltétlenül szükséges lenne egy reader, nem is annyira a saját, mint inkább az emberiség érdekében, mert nem tudok huzamosabban monitorról olvasni, és annyira klassz pszichoterápiás könyveim vannak pdf-ben, mentalizációtól mindfulness-ig (hogy csak az M betűt említsem), és most vagy kinyomtatom őket, de akkor esőerdő, államkassza, vagy szereznem kell egy readert, máskülönben nem fogom tudni elolvasni és a szenvedő népességen alkalmazni a tanultakat, ugye értitek, mennyire önzetlen vagyok és hősies.  

*De nyugalom, nincs olyan burnout, amin ne segítene 3 hét Ko Phanghanon. 

Facebook oldaldoboz

Olvasok is

Írj nekem levelet

Köszönöm

Extra köszönet

A designt a Yummie médiaügynökség szállította


süti beállítások módosítása