Dearest the shadows I live with are numberless

2012.05.17. 21:17 - címkék: - komment

Basszus, most kellett megtudnom pilatesen, hogy Björk nem jön a Balaton Soundra. Pedig olvastam pár hete, hogy lemondta koncertjét hangszálbetegsége miatt, de azt hittem, az valami aktuális koncertje volt és júliusra biztos meggyógyul. Szomorú vagyok.

Azt írják a youtube-on, hogy ez a Hungarian suicide song, és hundreds of Hungarian people commit suicide while listening to this song. Hát nem tudom, én tíz éve pszichiátrián dolgozom, sok öngyilkost láttam, de egyik se említette a dalt. Mondjuk, igaz, hogy én sem kérdeztem meg, milyen zenét hallgattak, miközben nyomogatták ki a tartójából a harminc levél Xanaxot.

További trivia: angolul először Billie Holiday dolgozta fel a dalt, de a szegény amerikaiaknak túl pesszimista volt a szöveg (spoiler: magyarban az a vége, hogy meghal a csávó), ezért ugyan meghagyták az eredetit, de hozzáírtak még egy versszakot, amiben - nem fogjátok kitalálni - az illető felébred és kiderül, hogy csak álmodta a halálos befejezést.

2012.05.16. 19:36 - címkék: - komment

Nagy előnye a munkahelyemnek, hogy gyakorlatilag nincs dress code, azaz a nagyon szexi cuccokon kívül bármit felvehetek. A kirakott mell és átlátszó csipke mondjuk szerintem nem helyénvaló egy kórházban, de ilyet is láttunk már. Igazából nem tudom, hol van a határ. Amikor a húgom kötött Ugg-jában mentem, akkor mindenki a lábfejemet bámulta megütközve a reggeli referál

Z58.8 A fizikai környezettel kapcsolatos egyéb problémák

2012.05.14. 22:51 - címkék: - komment

My whole life, I saw nothing but roofs and steeples and the cellar door.

Red hot

2012.05.14. 22:29 - címkék: - komment

Készítettem magamnak kimchit az alábbi videó alapján, és annyira brutálisan csípős lett, hogy nem bírom megenni. Vagyis, három-öt falatot bírok, aztán sírva fetrengek a földön, aztán elszántam eszem még három-öt falatot, majd tovább sírok.

Öregszem.

Facebook oldaldoboz

Olvasok is

Írj nekem levelet

Köszönöm

Extra köszönet

A designt a Yummie médiaügynökség szállította


süti beállítások módosítása