Ezért tart itt ez az ország

2010.10.17. 14:56 - címkék: - komment

Azért amikor interjúzom a következő mellékállásomra, és a (külföldi) csávó megkér, hogy mondjak pár szót a background-omról, és elmondom, hogy ja, hát van ez a kórházi munkám, meg néha ügyelek, meg van két szakvizsgám, meg a PhD-m, meg a magánrendelésem, és szeretnék azért még pluszban önöknél némi rabszolgamunkát végezni pénzért, akkor egy kicsit tartok tőle, hogy pofán röhög. Kíváncsi leszek, mi lesz ebből.

Too much I already told

2010.10.15. 20:36 - címkék: - komment

És akkor azon gondolkodtam, minek öltözzek be lucia halloween-bulijára, vagyis mi olyannak, ami szexi és/vagy ijesztő és amihez nem gáz, ha karikás a szemem, ideges, fáradt, gondterhelt és nyúzott vagyok, aztán kitaláltam azt a jelmezt, amihez direkt előnyös.

Love makes the world go around

2010.10.14. 18:50 - címkék: - komment

És amikor az előadó befejezte az előadást, akkor komolyan elgondolkodtam azon, hogy a hozzászólásoknál felszólalok és azt mondom, hogy köszönjük még egyszer az izgalmas és gondolatébresztő előadást, és mondott egy nagyon fontos dolgot, amit szeretnék külön kiemelni, nehogy elkerülje a kollégák figyelmét - itt a hallgatóság felé fordulok, szúrós, átható tekintettel rájuk nézek és szótagolva folytatom - hogy "ha utáljuk egymást, akkor nem tudunk másokon segíteni".

The darkest times

2010.10.13. 19:55 - címkék: - komment

Húgom: - Ma úgy döntöttem, felmondok.
isolde: - Jé, én is pont ma gondoltam, hogy felmondok.
Húgom (röhögve): - Ja, persze, és mit fogsz csinálni, tujákat pakolsz?

Facebook oldaldoboz

Olvasok is

Írj nekem levelet

Köszönöm

Extra köszönet

A designt a Yummie médiaügynökség szállította


süti beállítások módosítása