I'm coming home now baby

2009.12.27. 12:38 - címkék: - 6 komment

A 22. napon reggel megerkezunk Bangkokba kisse elnyutten. Oreg vagyok en mar ehhez, ejszakaibuszozni. Mindegy, elmegyunk vasarolni, amit en amugy szeretek, akar magamnak, akar masnak, akar otthon, akar kulfoldon, de az MBK meg nekem is nyomaszto. Ez egy tul nagy plaza es tulzsufolt es nyomaszto, es ezt en mondom, aki barmikor csont nelkul beveszem a westendet aranyvasarnap. Mindegy, veszunk mindenfelet, meg iszunk kavet Starbucksban, aztan mindjart talalkozunk Anikoekkal, akik veletlenul epp erre jarnak.

A 23. napon, azaz holnap pedig nyuglodni fogunk estig, ugyanis este indul a gepunk, aztan pedig nyuglodni fogunk meg mintegy 15 orat. Volt ertelme azert az ukranokkal repulni anno, igaz, hogy macskaeledelt adtak enni es reszeg utasok verekedtek ossze utkozben, de Kijev legalabb utbaesett, a parizsi atszallas meg csomot hosszabbitja az utat. Valamit lehet, hogy elszamoltam, mert ugy emlekeztem, hogy 24 napra jovunk, ez meg 23, de most nincs kedvem utanaszamolni.

Most annyit gondolok, hogy jo lesz vegre meleg vizben tusolni igy majdnem egy honap hidegviz utan, es hogy nem lesz gekko a furdoszobaban, aztan meg, ki tudja.

Jingle all the way

2009.12.25. 13:47 - címkék: - komment

A 18. napon elmegyunk a vizeseshez, hatalmas sziklakon nyuzom le a labamat es sajat keszitesu kokuszolajat veszunk az erdoben egy viskoban lako oregasszonytol. Hullampalabol van a hazanak a teteje es fala meg nincs is, de van benne teve meg hifi.

A 19. napon karacsony van, a Neni karacsonyfa-egosort csavar az egyik palmafa torzsere. Elmegyunk massziroztatni, aztan eszem vacsorara frissen kifogott barracudat, iszom Sex on The Beach-et, a partrol kis lampionokat engednek fel, amik lassan szallnak a tenger felett a Hold fele.

A 20. napon a ferjem szulinapja van, elmegyunk Csabival (igazabol nem ez a neve, mert thai) es hajojaval a szomszedos oblokbe strandolni meg snorkelezni, gyonyoru korallmezok felett uszunk a halakkal, latok csoros csukakat, jol leegunk. A svedeknel, ahol netezunk, karacsonyi CD megy vegtelenitve, rem idegesito.

A 21. napon, ami holnap lesz, kicsekkolunk es visszamegyunk az ejszakai busszal Bangkokba.

I don't care if Monday's blue, Tuesday's gray and Wednesday too

2009.12.23. 05:08 - címkék: - komment

A 16. napon a 32. szulinapom van, negyven fok es napsutes, spagettit eszem Thong Sala egy mellekutcajaban, mellettunk egy thai kiscsaj szekre allva harangokat meg mikulascsizmakat akasztgat a bejarat fole, es a The Cure: Friday I'm in love c. szama szol. Motorozunk palmafak alatt es a ferjem vesz nekem egy nyaklancot.

A 17. napon a ferjem buvarkodik, en befejezem A bolondsag tortenete c. konyvet* es elkezdem a Pride and prejudice and zombies cimut, nagyon vicces**, valamint levagatom a hajam a ladyboy-jal a Sexy Scissors nevu helyen. Nagyjabol 15 perc alatt vag egy lege artis sassoon-t a fejemre. Jo regen volt mar ilyen rovid.

A 18. napon elorelatoan es kotelessegtudoan elkezd kicsit hianyozni Europa, de ez mar csak igy van jol, van ez a kepessegem, hogy azt a helyet szeressem, ahova epp menni kell. Jo lesz egy tagas (khm) panellakasban lakni a ket negyzetmeteres bungalo helyett, furdokadban furodni, kivasalni a hajamat hajvasaloval, rendes kavet inni es talalkozni a barataimmal. Bar ugy tunik, par nap mulva Bangkokban is talalkozunk veletlenul epp erre jaro baratainkkal. Es itt is van rendes kave az olasznal. Na jo, akkor megse.
Valahol masutt ekozben Londonban Hugom ibolyakat tetovaltatott a labfejere nem tudjuk, miert, de legalabb jol nez ki.
Most mindjart elmegyunk a vizeseshez, csak meg nem tudja eldonteni az idojaras, hogy milyen legyen ma, es addig netezunk.

*Meg kene irni ebbol a "for dummies" változatot, hogy kevesebb szabadidovel/elszantsaggal/szovegertesi kepesseggel rendelkezo pszichiaterek is elolvashassak. Kuldjetek rengeteg penzt, es majusig, mire jon a monszun, megirom, az lesz a cime, hogy 'Michel Foucault: A bolondsag tortenete butak szamara. Atdolgozta es az illusztraciokat keszitette Kovacsne Kovacs Izolda.'

**Azon mosolygok kozben, amit Noiz mondott meg a naszutunk elott:
Noiz: - És, hova mentek nászútra?
Bright: - Rovinjba. Ott nyaraltunk először együtt ugyanezzel a búvártúrával. Csak idén már veszélyesebb roncsokhoz fogok merülni.
Noiz (hozzám fordul): - Értem, és te meg gondolom, majd veszélyesebb könyveket olvasol.

Pontosan ez tortenik.

Facebook oldaldoboz

Olvasok is

Írj nekem levelet

Köszönöm

Extra köszönet

A designt a Yummie médiaügynökség szállította


süti beállítások módosítása