2006.02.19. 04:53 - címkék: - komment

Voltunk olyan masszazson, ami 1 es haromnegyed oraig tartott, thai masszazst kovetoen forro kovekkel massziroztak. Van ennek valami trendi neve is, de az nem jut eszembe, itt csak hot stonesnak hivtak, es olyan jo volt, hogy azert mar onmagaban megerte idejonni. Most varjuk, hogy elkeszuljon a reggeli, aztan felmegyunk a hegyre, ahol vizesesek vannak, holnap meg elmegyunk az Arany Haromszogbe. Jaespersze ettunk fagyikelyhet Haagen Dazsban: zold tea fagyi, vorosbab-szosz, mandulazsele, oszibarack. Weird, de isteni volt. Meg meg voltunk egy watban is (buddhista templom), de azokkal kapcsolatban mar annyi szoviccet elsutottunk, hogy alig merem leirni. (watevertol a ketszazhusz watig...). Meg amit meg szeretek, az a hasznaltkonyvboltok, eddig meg kibirtam, hogy ne vegyek magamnak semmit, csak a pasimnak egy Gary Larson kotetet, amit ki is olvastunk tegnap hajnali kettoig.

2006.02.17. 05:28 - címkék: - komment

Nem terveztem, hogy majd "kibirom blogolas nelkul". Az nem fuggoseg, hanem ugyanolyan hobbi, mint barmi mas. Valamivel meg el kell tolteni az idot, amig varunk lassan keszulodo baratnoinkre, es a netcafeban legalabb van legkondi. Meg semmit sem csinaltunk egyebkent, csak aludtunk, meg talalkoztunk susieekkal. Ma este meg tovabbmegyunk Chiang Maiba.

2006.02.14. 21:25 - címkék: - komment
Különben olyan hatással van rám a fordítás, hogy tíz oldal után már bárkibe belekötök. Tegnap például többször beszóltam az aigner szilárdnak, az olimpiát közvetítő sportriporternek (ha hívhatjuk így az idegesítő libát), a buta arcú orosz műkorcsolyázónőnek, meg számos más tévés személyiségnek is, valamint néhány berendezési tárgynak. Élőben csak a pasimat lehetett bántani, de ő meg csak kiröhög, pedig igenis probléma, hogy mért nincs rajta sapka. És iiigen, én is tanultam történelmet a középiskolában, pontosan tudom, ki volt Mohamed, bármennyire is furcsa tőlem.* Ami azt illeti, valláspszichológia kurzusokra is jártam, köcsögök. Nem tudom, hogy lehet ezt bírni annak, aki hivatásszerűen űzi. Mármint a fordítást. A kötekedés az klassz lehet.

* Nem az, amelyik sose látott tehenet, hanem a másik?

2006.02.14. 09:37 - címkék: - komment
Thaiföldön persze egész héten zuhogni fog az eső. Nem örülök.

2006.02.13. 18:50 - címkék: - komment
Konyhaablak, vagyis vettem egy napraforgót a közeli plázában.

2006.02.13. 16:48 - címkék: - komment
Nem akarok itt kötekedni, de az nem tűnt fel, hogy Mohamed egy legendabeli próféta kétezer évvel ezelőttről, a holokauszt meg egy valós történelmi esemény a múlt századból? Úgy tűnik, odaát kicsit összekeverték az analógiákat. Nem úgy van, hogy Mohamed itteni megfelelője Jézus, a holokauszt ottani párja pedig mondjuk a kuvaiti háború? Vagy mindegy? Mondjuk, nekem tényleg rohadtul mindegy. Sokkal jobban izgat, hogy nem találom az izomlazító krémemet és fáj a nyakam, és átok minden versenylótenyésztő walesi boszorkára.

2006.02.13. 12:14 - címkék: - komment
Ma szabin vagyok: átadtam az ügyeletet, bevontam egy beteget a kutatásba, egy másikról kitöltöttem a tesztet, meg vetettem vért, megírtam egy zárót, befizettem az ebédpénzt márciusra, leadtam az adópapírokat, kifizettem a mávigazolványt, leszállítottam a cédéket. Rettentőmód elégedett vagyok magammal, máskor egy hét alatt sem intézek el ennyi mindent. Aztán hazajöttem és belefogtam a "napi lefordított oldalszám"-rekordkísérletbe.

Facebook oldaldoboz

Olvasok is

Írj nekem levelet

Köszönöm

Extra köszönet

A designt a Yummie médiaügynökség szállította


süti beállítások módosítása