2006.06.08. 09:55 - címkék: - komment
Oké. Rettenetesen unom a blogomat, mivel mint énblog már elveszítette jelentőségét, és sokkal szívesebben írom az olvasónaplómat. Olyannyira nem érdekel, hogy hetek óta még arra is lusta vagyok, hogy ráapplikáljam a nekem tetsző új gyári sablont, ami úgy fél perc. Manapság sokkal több bosszúságot és frusztrációt okoz a webes jelenlét, mint amennyi örömet vagy kikapcsolódást, és semmi kedvem harmincévesen olyanok miatt szorongani, hogy jaj, a főnököm megtudja, hogy blogot írok, mert az meg röhejes.
Öreg vagyok én már ehhez. Inkább elmegyek állatvédőnek.

2006.06.06. 12:30 - címkék: - komment
Újabb fejlemények: az esküvői fotósról kiderült, hogy tulajdonképpen nem ér rá egész délután, hanem rohan egy következő esküvőre, vagyis nem tud minket a szertartást követően a parkban fotóztatni. Úgyhogy a fotóst visszaírhatom a "még nincs" listára a virágok, kozmetikus, fodrász, meghívók, zenekar, dj és egyebek mellé. Egyre biztosabb vagyok benne, hogy az esküvőmön Rontás ül és/vagy idegen, gonosz hatalmak akarják próbára tenni kitartásomat, ám mesterkedésük természetesen nem járhat sikerrel. Szívesen férjhez megyek farmerban, fotós és vacsora meg az egész felhajtás nélkül is. Sőt.

2006.06.05. 20:43 - címkék: - 1 komment
Wow! "Még egy ember, aki irigylésre méltón kései születése ellenére (1977) már jó pár könyvvel gazdagította a magyar könyvkiadást." - azaz interjú egyik kedvenc fordítónkkal itt.

2006.06.05. 19:45 - címkék: - komment
Épp egy pszichoterápiás esetismertetést fordítok, ahol a páciens állandóan halogatja a feladatait, és ahelyett, hogy vizsgájára készülne, inkább a számítógépén játszik. Úgyhogy ahelyett, hogy fordítanék, inkább a blogomat írom, iletve azon gondolkodtam, ki játszhatná Claire-t a Az időutazó felesége filmben, és arra jutottam, hogy Julianne Moore. Arra nem jöttem rá, ki játszhatná Henryt, a manapság felkapott férfiszínészek közül egyik sem jön be, még Johnny Deppet sem tudom elképzelni.
És olvastam egy bűn rossz könyvet is, de erről majd később.

2006.06.05. 16:14 - címkék: - komment
- Veronica, why don't you just go to your room and do your... blog or whatever you kids do? /Keith Mars, 2x16./

Facebook oldaldoboz

Olvasok is

Írj nekem levelet

Köszönöm

Extra köszönet

A designt a Yummie médiaügynökség szállította


süti beállítások módosítása